Όμιλος Πηλακούτα: Δώρο εξοπλισμό αξίας €6,000 και 5 χρόνια δωρεάν σέρβις

Όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας, στον Όμιλο Πηλακούτα, έχετε πάντα τη Δύναμη της Επιλογής ! Δύναμη που γίνεται ακόμη μεγαλύτερη μέσα από τα ειδικά προνόμια που προσφέρονται.

char pilakoutas bmw mini prosfores offersΕπιλέξτε το BMW ή ΜΙΝΙ  που επιθυμείτε, και αποκτήστε το… με δώρο τον εξοπλισμό αξίας €6,000. Μαζί και 5 χρόνια δωρεάν σέρβις.

 

 Ισχύει για επιλεγμένα μοντέλα σε στοκ.

Με το κύρος και την εγγύηση του Ομίλου Πηλακούτα.

Ο Όμιλος Πηλακούτα πρωταγωνιστεί στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους: BMW, MINI, JAGUAR, LAND ROVER, NISSAN, RENAULT, DACIA, MITSUBISHI. O Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

TOP 10: Τα 10 φθηνότερα SUV της Κυπριακής αγοράς

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.