Όμιλος Πηλακούτα: Δώρο εξοπλισμό αξίας €6,000 και 5 χρόνια δωρεάν σέρβις

Όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας, στον Όμιλο Πηλακούτα, έχετε πάντα τη Δύναμη της Επιλογής ! Δύναμη που γίνεται ακόμη μεγαλύτερη μέσα από τα ειδικά προνόμια που προσφέρονται.

BMW MINI OFFERS CHAR PILAKOUTASΕπιλέξτε το BMW ή ΜΙΝΙ  που επιθυμείτε, και αποκτήστε το… με δώρο τον εξοπλισμό αξίας €6,000. Μαζί και 5 χρόνια δωρεάν σέρβις.

 Ισχύει για επιλεγμένα μοντέλα σε στοκ.

Με το κύρος και την εγγύηση του Ομίλου Πηλακούτα.

Ο Όμιλος Πηλακούτα πρωταγωνιστεί στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους: BMW, MINI, JAGUAR, LAND ROVER, NISSAN, RENAULT, DACIA, MITSUBISHI. O Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

TOP 10: Τα 10 φθηνότερα SUV της Κυπριακής αγοράς

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.