Δώρο πακέτο εξοπλισμού αξίας μέχρι €5,000 για το BMW 2 Series Active Tourer

Ο Όμιλος Πηλακούτα προσφέρει δώρο πακέτο εξοπλισμού αξίας μέχρι €5,000 για το BMW Σειρά 2 Active Tourer. Το μοντέλο προσφέρεται με εκδόσεις κινητήρων βενζίνης, πετρελαίου αλλά και σε και σε plug-in υβριδικό ενώ διατίθεται και και με το σύστημα τετρακίνησης xDrive.

BMW 2 Series Active Tourer char pilakoutas bmw cyprus prosforesΔείτε τον τιμοκατάλογο, εκδόσεις και εξοπλισμό του BMW Σειρά 2 Active Tourer εδώ:

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.