Ο Όμιλος Πηλακούτα παρέδωσε στη διάρκεια εκδήλωσης στον εκθεσιακό χώρο της Nissan, το ολοκαίνουργιου Nissan Micra αξίας €10.900 στον νικητή που προέκυψε ύστερα από κλήρωση. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παντελής Δημητρίου ήταν ο κάτοχος του τυχερού λαχνού της ειδικής κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στις 2 Μαΐου 2018 στις εγκαταστάσεις του Κρατικού Λαχείου, με σκοπό την ενίσχυση του Συνδέσμου Φίλων της Αγίας Σκέπης. Υπενθυμίζουμε ότι ο τυχερός λαχνός είχε τον αριθμό 55884.

Ο Όμιλος Πηλακούτα πραγματοποιεί για 12η χρονιά την ειδική κλήρωση, αφού παραμένει προσηλωμένος στο να στηρίζει σταθερά τον Σύνδεσμο Φίλων Αγίας Σκέπης στη σκληρή μάχη κατά των ναρκωτικών. Εξάλλου όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του συνδέσμου φίλων Αγίας Σκέπης, Γιάννα Πίττα, «σε μια δύσκολη περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, το ποσό που συγκεντρώθηκε αποτελεί σημαντική εισφορά στον Σύνδεσμο για την ενίσχυση του έργου του».

Από την πλευρά της η κ. Κλέλια Πηλακούτα, Head of Business Development του Ομίλου Πηλακούτα, σημείωσε: «Πρόθεση του ομίλου είναι να συνεχίσει τη στήριξη προς τον Σύνδεσμο Φίλων Αγίας Σκέπης και την επόμενη χρονιά. Οφείλουμε να δίνουμε δύναμη σε άξιες προσπάθειες που βοηθούν ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας μας, όπως οι νέοι άνθρωποι. Είναι αυτοί που κυρίως βάλλονται από τη μάστιγα των ναρκωτικών».

 

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.