Ράλι Κύπρος 1977. Oι Salvador Canellas και Jordi Sabater τερματίζουν στη δεύτερη θέση του Ράλι Κύπρος με το Seat 124D Especial 1800. Σαράντα χρόνια μετά βρεθήκαμε στο μουσείο της Seat στη Βαρκελώνη, και σε ερώτηση μας γιατί δεν υπάρχει το Seat 124, o υπεύθυνος του μουσείου μας πήρε δίπλα. Εκεί όπου αναπαλαιώνονται τα αγωνιστικά της εταιρείας. Δεν μπόρεσε να μας σιγουρέψει ότι το αυτοκίνητο αυτό ήταν το ίδιο με αυτό που ο Canellas έτρεξε στην Κύπρο, αλλά μας είπε ότι «99% είναι το ίδιο αυτοκίνητο».

Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι νικητής του Ράλι Κύπρος 1977 ήταν ο θρύλος του Κυπριακού μηχανοκίνητου αθλητισμού, Κύπρος Κυπριανού. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μόλις πέντε αυτοκίνητα έφτασαν στη ράμπα του τερματισμού.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.