Η μεγαλύτερη είδηση του Gala ήταν η ίδρυση του AUTOBEST Hall of Fame. «Πρόκειται για μια ξεχωριστή παγκόσμια γκαλερί αφιερωμένη στις μεγάλες προσωπικότητες του αυτοκινητιστικού κόσμου που βοήθησαν να εξελιχθεί το αυτοκίνητο για να εξυπηρετεί τον άνθρωπο. Είναι το Hall of Fame για σημαντικούς ανθρώπους που άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία μας. Το να ενταχθεί κάποιος στο AUTOBEST Hall of Fame είναι απόφαση της μεγαλύτερης ιδιωτικής επιτροπής αυτοκινητιστικών δημοσιογράφων, με εκπρόσωπους από 31 χώρες», δήλωσε ο Dan Vardie, Ιδρυτής και Πρόεδρος του AUTOBEST.
Ο Δρ. 
Wolfgang Porsche αποτελεί την πρώτη προσωπικότητα που εντάσσεται στο AUTOBEST Hall of Fame. «Είμαι περήφανος και χαρούμενος που δέχομαι αυτή την τιμή για όλη την δουλειά που έκανα στη ζωή μου. Το να γίνω μέλος αυτής της παγκόσμιας γκαλερί, αφιερωμένη στα είδωλα του αυτοκινητιστικού κόσμου είναι πραγματικά μεγάλη τιμή. Νοιώθω υπέροχα. Ευχαριστώ την Επιτροπή από καρδιάς, που με επέλεξε» δήλωσε κατασυγκινημένος ο Δρ.Porsche.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.