Βλαδίμηρος Τζιωρτζής:

vladimiros tziortzisΜε μονοήμερο δοκιμαστικό στην πίστα του Paul Ricard στη Γαλλία την περασμένη βδομάδα, ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής ολοκλήρωσε το φετινό πρόγραμμά δοκιμών με την JD Motorsport, στο οποίο συμμετείχε στο δεύτερο μισό του 2019. Είχαν προηγηθεί δοκιμές με την Tatuus F3 T-318 σε Ιταλία και Άμπου Ντάμπι. Στην Ιταλία οι δοκιμές είχαν γίνει με μονοθέσιο εφοδιασμένο με κινητήρα Alfa Romeo ενώ σε Άμπου Ντάμπι και Γαλλία ο κινητήρας ήταν της Renault.

Στη Γαλλία ο Τζιωρτζής συμπλήρωσε 82 γύρους σε μία ημέρα, με καλύτερο χρόνο στο 1:59.991. Ήταν το τελευταίο επίσημο δοκιμαστικό της Formula Renault EuroCup για το 2019.

 

vladimiros tziortzis«Είμαι βελτιωμένος με την απόδοσή μου καθώς σημειώθηκε σταθερή πρόοδος μέσα στην ημέρα, σε μια πίστα που θεωρείται ιδιαίτερα τεχνική, καθώς οι μεγάλες ευθείες δεν αφήνουν περιθώρια λάθους. Το παραμικρό λάθος κοστίζει σε χρόνο» σημειώνει ο Κύπριος πιλότος. H JD Motorsport είναι πολύ ευχαριστημένη με την πρόοδο του Τζιωρτζή και οι συζητήσεις για το 2020 βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Το πρωτάθλημα Formula Renault Eurocup είναι ένα από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα μονοθέσιων στον κόσμο με τη συμμετοχή σπουδαίων εκκολαπτόμενων ταλέντων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τον Τζιωρτζή χορηγούν φέτος η Holiday Tours, τα λιπαντικά Eneos Motor Oil της εταιρείας Psaltis Auto Parts, η Televantos Used Trucks Ltd και το A.Tziortzis Car Services Ltd ενώ τον υποστηρίζουν η smmcyprus.com, η  Daytona Raceway, το Πανεπιστήμιο Frederick, και το Sana Hiltonia.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.