Το Lexus Lounge στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών σηματοδοτεί την περαιτέρω επέκταση της Lexus, πέρα από τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας υψηλής ποιότητας, ως μια διεθνής μάρκα πολυτελείας. Οι επισκέπτες του Lexus Lounge έχουν στη διάθεσή τους πληθώρα εγκαταστάσεων για να κάνουν την επίσκεψή τους άνετη, χαλαρωτική και ευχάριστη, καθώς και ευκαιρίες να βυθιστούν στον κόσμο της Lexus.

Το Lexus Lounge, που καλύπτει έκταση 700m2, μπορεί να φιλοξενήσει 175 καλεσμένους, ενώ είναι χωρισμένο σε αίθουσες με διαφορετικό περιβάλλον και χαρακτηριστικά, όπως το κεντρικό μπαρ, οι ζώνες καθισμάτων και break-out χώρο ο οποίος είναι ιδανικός για όσους χρειάζονται να δουλέψουν ενώ βρίσκονται εν κινήσει.

Ο Pascal Ruch, επικεφαλής της Lexus Europe, εγκαινίασε το νέο Lexus lounge σε μια επίσημη τελετή στις 25 Απριλίου 2018. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με μισό εκατομμύριο διεθνείς επισκέψεις τον χρόνο στο Business Lounge ‘THE LOFT’ του Αεροδρομίου των Βρυξελλών, βλέπουμε αυτήν τη συνεργασία ως μια μοναδική και συναρπαστική ευκαιρία για να μεταδώσουμε τις αξίες της Lexus στο παγκόσμιο ακροατήριο, ξεπερνώντας τα όρια της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αυτό είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν και να γνωρίσουν τη Lexus χωρίς να χρειαστεί να οδηγήσουν τα αυτοκίνητά της».

Το Lounge από τη Lexus δεν είναι ένα συμβατικό «showroom», υπερβαίνει τα όρια του τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, και δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη Lexus και να ανακαλύψουν τους πολυάριθμους τρόπους με τους οποίους επιδιώκει να δημιουργήσει εκπληκτικές εμπειρίες.

Ο χώρος προσφέρει όλα όσα θα περίμενε ο ταξιδιώτης, και πολλά άλλα, που παρέχονται με τρόπο ο οποίος μπορεί να αποδοθεί  αποκλειστικά ως χαρακτηριστικό της  Lexus. Η υψηλή αισθητική του χώρου ολοκληρώνεται με πρωτότυπα, σύγχρονα σχέδια τα οποία κοσμούν την αίθουσα, υψηλής ποιότητας έπιπλα και υλικά, προσεκτικά σχεδιασμένο μενού τροφίμων και ποτών και εγκαταστάσεις για εργασία, ψυχαγωγία, χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.