Έρωτας με την πρώτη ματιά φαίνεται να ήταν ανάμεσα στον γνωστό τραγουδιστή Jay Kay (από το εξίσου γνωστό συγκρότημα Jamiroquai) όταν γνώρισε από κοντά την ολοκαίνουργια, ηλεκτρική, Porsche Taycan στην πίστα  Weissach στην Γερμανία.
«Μπορώ να έχω ένα σας παρακαλώ; Αυτό είναι το κάτι άλλο!» ήταν μια από τις πρώτες τοποθετήσεις του Jay, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το καινούργιο δημιούργημα της Porsche. Αυτά και άλλα πολλά είπε ο Άγγλος καλλιτέχνης, καρφωμένος στην καρέκλα του συνοδηγού μιας Taycan, όπως θα διαπιστώσετε από το πιο κάτω βίντεο.
Ο Jay Kay έζησε την άμεση ροπή της Taycan, μιλώντας ακόμη και για τον πολύ καλό της ήχο, σημείο στο οποίο στέκονται συνήθως οι περισσότεροι ρομαντικοί όταν ψάχνουν αρνητικά σημεία επάνω σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ενώ δεν μπορούσε να πιστέψει την άμεση δύναμη που μεταφέρει στους τροχούς στο άγγιγμα του πεντάλ.

Η Taycan αποτελεί το πρώτο εντελώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Porsche, υπογραμμίζοντας την σημασία και βαρύτητα που θέτει η ίδια η εταιρεία επάνω στο ζήτημα του περιβάλλοντος. Να είστε σίγουροι πως θα ακούσουμε και άλλες τέτοιες δηλώσεις από πολύ κόσμο μόλις πατήσει δημόσια άσφαλτο το Porsche Taycan.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.