Υβριδική η νέα γενιά του Hyundai Santa Fe

hyundai new santa fe teaserΗ Hyundai, μέσα από μια «καμουφλαρισμένη» φωτογραφία μας δείχνει για πρώτη φορά το εμπρός τμήμα του νέου Santa Fe. Αρχικά σημείο αναφοράς αποτελούν τα κάθετα λεπτά φώτα ημέρας, σχήματος “T”, τα οποία θα κάνουν άμεσα αναγνωρίσιμη από μακριά τη νέα ναυαρχίδα στα SUV της Hyundai. Ξεχωρίζει επίσης η μεγάλη μάσκα με τα γεωμετρικά σχήματα στο εσωτερικό της να το κάνει ακόμα πιο επιβλητικό. Σύμφωνα με τη Hyundai για πρώτη φορά στην ιστορία του το Santa Fe θα υπάρχει στη γκάμα του υβριδική και plug-in υβριδική έκδοση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της Hyundai

Παράλληλα θα είναι το πρώτο μοντέλο της Hyundai στην Ευρώπη και το πρώτο της SUV σε παγκόσμιο επίπεδο, το οποίο θα βασιστεί σε μια νέα τρίτης γενιάς πλατφόρμα. Σύμφωνα με την εταιρεία η νέα πλατφόρμα επιτρέπει τη χρήση ηλεκτρικών συστημάτων κίνησης, ενώ ταυτόχρονα συμβάλει στον καλύτερο χειρισμό του οχήματος, στην αύξηση του επιπέδου ασφάλειας και στις επιδόσεις. Όσο για το εσωτερικό, η Hyundai δηλώνει ότι θα διαθέτει κορυφαία αισθητική και άνεση. Το μοντέλο αναμένεται στις Ευρωπαϊκές αγορές τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ενώ η Hyundai θα δώσει περισσότερες πληροφορίες εντός των επομένων ημερών.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.