Υβριδική η νέα γενιά του Hyundai Santa Fe

hyundai new santa fe teaserΗ Hyundai, μέσα από μια «καμουφλαρισμένη» φωτογραφία μας δείχνει για πρώτη φορά το εμπρός τμήμα του νέου Santa Fe. Αρχικά σημείο αναφοράς αποτελούν τα κάθετα λεπτά φώτα ημέρας, σχήματος “T”, τα οποία θα κάνουν άμεσα αναγνωρίσιμη από μακριά τη νέα ναυαρχίδα στα SUV της Hyundai. Ξεχωρίζει επίσης η μεγάλη μάσκα με τα γεωμετρικά σχήματα στο εσωτερικό της να το κάνει ακόμα πιο επιβλητικό. Σύμφωνα με τη Hyundai για πρώτη φορά στην ιστορία του το Santa Fe θα υπάρχει στη γκάμα του υβριδική και plug-in υβριδική έκδοση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της Hyundai

Παράλληλα θα είναι το πρώτο μοντέλο της Hyundai στην Ευρώπη και το πρώτο της SUV σε παγκόσμιο επίπεδο, το οποίο θα βασιστεί σε μια νέα τρίτης γενιάς πλατφόρμα. Σύμφωνα με την εταιρεία η νέα πλατφόρμα επιτρέπει τη χρήση ηλεκτρικών συστημάτων κίνησης, ενώ ταυτόχρονα συμβάλει στον καλύτερο χειρισμό του οχήματος, στην αύξηση του επιπέδου ασφάλειας και στις επιδόσεις. Όσο για το εσωτερικό, η Hyundai δηλώνει ότι θα διαθέτει κορυφαία αισθητική και άνεση. Το μοντέλο αναμένεται στις Ευρωπαϊκές αγορές τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ενώ η Hyundai θα δώσει περισσότερες πληροφορίες εντός των επομένων ημερών.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.