Πριν ακόμα περάσει στην αγορά το νέο Skoda Scala άρχισε να μαζεύει βραβεία. Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από περίπου 40 διεθνείς εμπειρογνώμονες στο χώρο του σχεδιασμού του απένειμε το φημισμένο βραβείο Red Dot 2019 στην κατηγορία του.

Αυτή είναι η 13η φορά που η τσεχική μάρκα έχει τιμηθεί με αυτό το βραβείο. Το Scala που, αναμένεται και στην Κυπριακή αγορά τους επόμενους μήνες, θα είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής που θα φέρει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας τόσο στον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό σχεδιασμό. Το βραβείο Red Dot είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο. Αποτελούμενο από ειδικούς από όλο τον κόσμο, η κριτική επιτροπή συγκεντρώνει ανεξάρτητους σχεδιαστές, ακαδημαϊκούς και δημοσιογράφους της βιομηχανίας για να κρίνουν πέραν των 5.500 προϊόντων από όλα τα επίπεδα της βιομηχανίας. Τα κριτήρια που λαμβάνουν υπόψη οι κριτές είναι, μεταξύ άλλων, ο βαθμός καινοτομίας, η ποιότητα του σχεδιασμού, η λειτουργικότητα και οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.