Πριν ακόμα περάσει στην αγορά το νέο Skoda Scala άρχισε να μαζεύει βραβεία. Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από περίπου 40 διεθνείς εμπειρογνώμονες στο χώρο του σχεδιασμού του απένειμε το φημισμένο βραβείο Red Dot 2019 στην κατηγορία του.

Αυτή είναι η 13η φορά που η τσεχική μάρκα έχει τιμηθεί με αυτό το βραβείο. Το Scala που, αναμένεται και στην Κυπριακή αγορά τους επόμενους μήνες, θα είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής που θα φέρει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας τόσο στον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό σχεδιασμό. Το βραβείο Red Dot είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο. Αποτελούμενο από ειδικούς από όλο τον κόσμο, η κριτική επιτροπή συγκεντρώνει ανεξάρτητους σχεδιαστές, ακαδημαϊκούς και δημοσιογράφους της βιομηχανίας για να κρίνουν πέραν των 5.500 προϊόντων από όλα τα επίπεδα της βιομηχανίας. Τα κριτήρια που λαμβάνουν υπόψη οι κριτές είναι, μεταξύ άλλων, ο βαθμός καινοτομίας, η ποιότητα του σχεδιασμού, η λειτουργικότητα και οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.