Βραβείο για την σειρά «Becoming ID.» της Volkswagen

Becoming ID 

Becoming IDΗ σειρά YouTube «Becoming ID». έλαβε το χρυσό βραβείο στα διεθνή τηλεοπτικά βραβεία στην κατηγορία «Επώνυμο περιεχόμενο – Καμπάνια επωνυμίας». Εκτός από την κινηματογραφική υλοποίηση, το γεγονός ότι η σειρά προσέφερε μια διαφορετική προσέγγιση πίσω από τα παρασκήνια της δημιουργίας του ID.3, αναγνωρίστηκε μια εντελώς νέα γενιά οχημάτων. Τα Βραβεία Telly παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το 1979 στη Νέα Υόρκη. Βραβεύονται οι καλύτερες ταινίες από την τηλεόραση και το διαδίκτυο. Μόνο πέρυσι, υπήρχαν πάνω από 12.000 αιτήσεις από όλο τον κόσμο ενώ η κριτική επιτροπή αποτελείται από περισσότερους από 200 ειδικούς ταινιών και της διαφήμισης.

Το «Becoming ID.» είναι η πρώτη σειρά στο YouTube με πληροφορίες για την πλήρη ανάπτυξη μιας νέας γενιάς οχημάτων που βραβεύεται. Το ID.3 είναι το πρώτο αυτοκίνητο που βασίζεται στον αρθρωτό ηλεκτρικό δίσκο (MEB) της Volkswagen, το οποίο αναπτύχθηκε από το μηδέν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Becoming IDΣτη σειρά, οι άνθρωποι που βρίσκονται στα παρασκήνια αυτού του έργου που βοήθησαν στη διαμόρφωση της πορείας της Volkswagen για να παρέχει κινητικότητα χωρίς εκπομπές ρύπων. Οι θεατές βιώνουν τις προκλήσεις, τις προσωπικές εμπειρίες και τις στιγμές επιτυχίας των πρωταγωνιστών – από την πρώτη ιδέα, τα πρώτα σκίτσα και την πλήρη ανάπτυξη έως την έναρξη των παραγγελιών για το ID.3.  Το «Becoming ID.» παράχθηκε από την HONEST International στο Βερολίνο για λογαριασμό της Volkswagen.

Δείτε όλα τα επεισόδια της βραβευμένης σειράς ΕΔΩ:

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.