Οι τελευταίες εξελίξεις με την εξάπλωση του κορωνοϊού και στην Κύπρο σε συνδυασμό με το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διακατέχει όλους όσους εργάζονται στην Unicars, μας οδήγησαν στο να λάβουμε επιπλέον αυστηρά μέτρα προστασίας για την ασφάλεια της υγείας του προσωπικού μας, των πελατών μας και κατ’ επέκταση όλων μας.

Για τον σκοπό αυτό και με γνώμονα την ουσιαστική συμμετοχή της Unicars στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης και ύστερα από εισήγηση της CEO της εταιρείας κυρίας Χριστιάννας Διογένους, συγκροτήθηκε μία εννεαμελής επιτροπή διαχείρισης κρίσεων. Η συγκεκριμένη επιτροπή παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις διαστήματα, αξιολογεί τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται και εισηγείται προτάσεις τόσο για εταιρικά ζητήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης, όσο και για δράσεις με κοινωνική διάσταση προκειμένου να είναι δίπλα στον δοκιμαζόμενο Κυπριακό λαό. Σε αυτό το πλαίσιο είναι ήδη σε αγαστή επικοινωνία με τον εθελοντικό οργανισμό Reaction με τον οποίο έχει μακροχρόνια σχέση ώστε να προσφέρει ουσιαστική στήριξη στην μεγάλη προσπάθεια που θα ξεκινήσει τις προσεχείς ημέρες.

Επιπροσθέτως και ακολουθώντας τις οδηγίες και υποδείξεις της Κυβέρνησης, του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας η Unicars έχει δώσει ξεκάθαρες συμπληρωματικές οδηγίες προς το προσωπικό της καλώντας το να τις ακολουθεί ευλαβικά.

Τα μέτρα αυτά αφορούν τόσο στο Τμήμα After Sales της εταιρείας όσο και στο Τμήμα Πωλήσεων. Ανάμεσα σ’ άλλα γνωστοποιούμε  πως τα αυτοκίνητα των showrooms, εκείνα της δοκιμαστικής οδήγησης αλλά και όσα είναι προς παράδοση (showrooms & συνεργεία), απολυμαίνονται σχολαστικά μετά από κάθε χρήση σε όλα τα σημεία που έρχονται σε επαφή με τους πελάτες ή και το προσωπικό.

Παράλληλα, έχουμε ζητήσει από το προσωπικό μας με το καλωσόρισμα να επεξηγείται στον πελάτη ότι τα μέτρα αυτά έχουν παρθεί από τη Unicars με απώτερο σκοπό τη διασφάλιση της Υγείας τόσο του ιδίου όσο και των εργαζομένων της εταιρείας.

Στα μέτρα τονίζονται οι κανόνες προσωπικής υγιεινής του προσωπικού με συχνό πλύσιμο χεριών με τον τρόπο που υποδεικνύει το Υπουργείο Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά και του χώρου με συχνές απολυμάνσεις επιφανειών και χώρων. Στο πλαίσιο της πρόληψης, η εταιρεία προνόησε και εγκαίρως ενημέρωσε τους εργαζομένους της που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πως πρέπει να παραμείνουν στις οικείες τους προκειμένου να διαφυλαχθεί το ύψιστο αγαθό που είναι η υγεία τους. Επιπροσθέτως θεσπίστηκε το μέτρο του remote office και όσοι εργαζόμενοι τους το επιτρέπει η φύση της εργασίας τους, εργάζονται από το σπίτι (η εταιρεία τους παρέχει όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό και τις σχετικές άδειες για πρόσβαση στα internal systems) συνεχίζοντας να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους απρόσκοπτα τόσο στην εταιρεία όσο και στο κοινό καλό!

Η Unicars ενημερώνει συνεχώς όλο το προσωπικό της για τα Μέτρα Προστασίας, έχει ακυρώσει όλες τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στο εξωτερικό, εσωτερικά και εξωτερικά ραντεβού με συνεργάτες της, ενώ η έλευση τρίτων στις εγκαταστάσεις της γίνεται υπό προϋποθέσεις.

Διατηρούμε σταθερά και αταλάντευτα σε κανονική λειτουργία όλες τις εγκαταστάσεις μας, παραμένουμε δίπλα στους πελάτες μας και θέτουμε ως κύριο μέλημά μας σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε την ασφάλεια όλων μας, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμοδίων με σκοπό να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης του ιού.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.