Ζωντανά από τη Cytavision η 49η Γιορτή των Αρίστων της EAK

Η φετινή 49η Γιορτή των Αρίστων, η οποία διοργανώνεται από την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) εδώ και μισό αιώνα, θα μεταδοθεί και φέτος από τη Cytavision, τον διαχρονικό Χρυσό Χορηγό της ΕΑΚ. Η εκδήλωση αυτή είναι η σημαντικότερη τελετή βράβευσης στην Κύπρο και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, στις 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Η εκδήλωση έχει κεντρικό θέμα τον παρά-αθλητισμό και θα αναδείξει τις φανταστικές επιδόσεις των παρά-αθλητών μας και τη γενικότερη δράση των ατόμων με αναπηρία στο χώρο του αθλητισμού.

ΕΑΚ EAKΩς «Χορηγός Μετάδοσης» της Γιορτής, η Cytavision θα προβάλει για δεύτερη διαδοχική χρονιά αυτή τη σπουδαία αθλητική εκδήλωση. Το κοινό μπορεί να την παρακολουθήσει από το κανάλι Cytavision Sports 1HD, την υπηρεσία CytavisionGo και την υπηρεσία Pay Per View (για όσους δεν είναι πελάτες της Cytavision).

Το κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσει και δια ζώσης την τελετή, ακολουθώντας ασφαλώς όλες τις υγειονομικές οδηγίες που θα ισχύουν στις 10 Μαρτίου. Η είσοδος στο θέατρο θα είναι δωρεάν. Λεπτομέρειες για τη δωρεάν διάθεση των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν προσεχώς από την ΕΑΚ.

Στη Γιορτή, στην οποία δίνει την παρουσία της σύσσωμη η πολιτική και η αθλητική ηγεσία της χώρας μας, θα ανακοινωθούν οι κορυφαίοι αθλητές, αθλήτριες και ομάδες του 2021. Την καταμέτρηση των ψήφων πραγματοποίησε και φέτος, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, πιστοποιώντας έτσι το αδιάβλητο της διαδικασίας. Ήδη, έχουν ανακοινωθεί οι κορυφαίες πεντάδες.

Θα βραβευθούν, επίσης, άτομα και οργανισμοί που διέπρεψαν τη χρονιά που μας πέρασε. Αποκορύφωμα της βραδιάς θα αποτελέσει η παράδοση του Αριστείου της ΕΑΚ.

Ποδοσφαιρικά Έπαθλα Cytavision

Η στήριξη της Cytavision στη Γιορτή των Αρίστων επεκτάθηκε τα τελευταία δύο χρόνια και με τα Ποδοσφαιρικά Έπαθλα. Μετά από ψηφοφορία των μελών της ΕΑΚ, αλλά και κριτικής επιτροπής από τη Cytavision, αναδεικνύονται ο MVP Ποδοσφαιριστής, η MVP Ποδοσφαιρίστρια, καθώς και η Κορυφαία Ενδεκάδα του ημερολογιακού έτους. Μέρος των Ποδοσφαιρικών Επάθλων αποτελεί και το ιστορικό Χρυσό Παπούτσι της ΕΑΚ, το οποίο απονέμεται από τη δεκαετία του ’70.

top 10: Επτά Ιαπωνικά μοντέλα που αξίζουν τα λεφτά τους

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.