Υπάλληλος εταιρείας κινητών καμερών κατήγγειλε ξυλοδαρμό του

Επεισόδιο σε βάρος της εταιρείας κινητών καμερών και ενός υπαλλήλου της εξετάζει η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου. Βάσει της καταγγελίας που έκανε υπάλληλος της εταιρείας, ένα πρόσωπο του επιτέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και αφού τον εξύβρισε, τον χτύπησε και προκάλεσε ζημιές και στο όχημα.kinitikamera cameras cyprus

Το επεισόδιο, σύμφωνα με τον αλλοδαπό υπάλληλο της εταιρείας των κινητών καμερών τροχαίας, συνέβη στον κύριο δρόμο Πόλης Χρυσοχούς-Πωμού και ενώ είχε σταθμεύσει το όχημα για τους σκοπούς της τροχαίας κίνησης.

Σε κάποια στιγμή, κατήγγειλε ο παραπονούμενος, ένα ιδιωτικό όχημα στάθμευσε δίπλα από αυτόν και ο οδηγός άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί, καλώντας τον να εγκαταλείψει αμέσως το σημείο. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του υπαλλήλου, το εν λόγω πρόσωπο του επιτέθηκε χτυπώντας τον και προκαλώντας ζημιά και στο όχημα.

Βάσει των περιγραφών και στοιχείων που έδωσε ο υπάλληλος της εταιρείας, η Αστυνομία προχώρησε στη συνέχεια στη σύλληψη 44χρονου κατοίκου της περιοχής, ο οποίος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Πηγή – philenews.com

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Petros Soutzis has spent 39 years as a motoring journalist, driven by his passion, dedication, and extensive experience in everything related to cars. As a Cypriot journalist, he is the only representative from his country in the COTY committee (Car of the year). He is also a Vice President and a founding member of the Autobest Association, which elects the European Best Buy Car of the Year. These same qualities have been the cornerstone of autokinito.com.cy, which has become the go-to site for everyone who loves cars, motorsports, or anyone simply interested in purchasing a car in Cyprus.