Τριάντα χρόνια κοινής πορείας θα συμπληρώσουν ΕΑΚ και ΟΠΑΠ Κύπρου!

Τριάντα χρόνια κοινής πορείας και δράσης θα συμπληρώσουν με το τέλος του 2022 η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) και η ΟΠΑΠ Κύπρου, με τους δύο οργανισμούς να συμφωνούν πρόσφατα σε επέκταση της συνεργασίας τους γι΄ άλλο ένα χρόνο. Η ΟΠΑΠ Κύπρου θα συνεχίσει έτσι να αποτελεί το Μέγα Χορηγό της επαγγελματικής ένωσης των δημοσιογράφων του αθλητικού ρεπορτάζ, σε μια συνεργασία η οποία ξεκίνησε το 1993 και αποτελεί την πλέον μακροχρόνια χορηγία για την ΕΑΚ!

EAK-OPAP-logos - Τριάντα χρόνια κοινής πορείας θα συμπληρώσουν ΕΑΚ και ΟΠΑΠ Κύπρου!Ως Μέγας Χορηγός της ΕΑΚ, η ΟΠΑΠ Κύπρου αποτελεί ισχυρό κινητήριο μοχλό πίσω από τη διεξαγωγή της ετήσιας Γιορτής Αρίστων, της σημαντικότερης τελετής βραβεύσεων στην Κύπρο, η οποία διεξάγεται υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ). Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΟΠΑΠ ήταν παρούσα στην πρώτη Γιορτή Αρίστων, το 1974, με τον τότε Διευθυντή της. Μάλιστα, η ΟΠΑΠ ενίσχυσε και την ιστορική πρώτη έκδοση του περιοδικού της Γιορτής, τον Μάιο του 1974, προτάσσοντας το ΠΡΟ-ΠΟ, τα έσοδα του οποίου ήταν η κινητήριος δύναμη για το σύνολο του αθλητισμού μας!

Τα τελευταία χρόνια, η ΟΠΑΠ έχει «υιοθετήσει» τρία έπαθλα της Γιορτής Αρίστων και συγκεκριμένα, το Έπαθλο ΟΠΑΠ «Στέλιος Κυριακίδης» (για άτομα που τιμούν την Κύπρο διεθνώς), το Έπαθλο ΟΠΑΠ Μακρόχρονης και Εξαίρετης Προσφοράς και το Έπαθλο ΟΠΑΠ Ήθους και Προσφοράς.

Πέραν από την εμπλοκή της ΟΠΑΠ Κύπρου στη Γιορτή Αρίστων, ο οργανισμός στηρίζει τις δεκάδες ετήσιες δράσεις της ΕΑΚ, μεταξύ των οποίων και τα Δημοσιογραφικά Βραβεία, τα οποία ξεκίνησαν το 2020 και το 2021 διεξήχθησαν για δεύτερη φορά.

Ο πρόεδρος της ΕΑΚ, κ. Ηρόδοτος Μιλτιάδους, δήλωσε για την ανανέωση της χορηγίας της ΟΠΑΠ: «Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΑΚ και των μελών μας, ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους της ΟΠΑΠ Κύπρου, που συνεχίζουν να μας αγκαλιάζουν με εμπιστοσύνη, και να μας δίνουν ώθηση για την πραγματοποίηση των στόχων μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Αλετράρη, τον κ. Ισίδωρο Μακρίδη, τον κ. Πάμπο Χρήστου και βεβαίως την κα. Αγάθη Μανναρίδου, οι οποίοι δείχνουν με τις πράξεις τους, το πόσο σημαντικό εταίρο θεωρούν την ΕΑΚ. Από την πλευρά μας, υποσχόμαστε να τιμήσουμε στο έπακρο όλες τις υποχρεώσεις και ευθύνες μας, προς το Μέγα Χορηγό μας».

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, κ. Δημήτρης Αλετράρης, δήλωσε: «Η συνεργασία ΟΠΑΠ Κύπρου και ΕΑΚ βασίζεται στον αμφίδρομο σεβασμό του σημαντικού ρόλου που η κάθε μια πλευρά διαδραματίζει. Αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας το ρόλο που οι αθλητικοί συντάκτες επιτελούν, η ΟΠΑΠ Κύπρου παραμένει ο μεγάλος και μακροβιότερος χορηγός στην ιστορία της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου. Η πολύχρονη αγαστή συνεργασία ΟΠΑΠ-ΕΑΚ αναδεικνύεται ωφέλιμη για τους δύο αλλά πρώτιστα για τον αθλητισμό της Κύπρου. Ιδιαίτερα τώρα, όπου οι ανατροπές που προκαλεί η πανδημία επηρεάζουν και τον αθλητισμό, η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει το έργο της ΕΑΚ αλλά και το σύνολο της κυπριακής κοινωνίας στη βάση της υπευθυνότητας που την διακρίνει για πέντε και πλέον δεκαετίες».

Η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) ιδρύθηκε το 1973 και αποτελεί την επαγγελματική ένωση άνω των 300 δημοσιογράφων του αθλητικού Τύπου. Από το 1974 έχει το προνόμιο να διοργανώνει τη Γιορτή των Αρίστων, ενώ κάθε χρόνο διοργανώνει δεκάδες δράσεις, προς όφελος των μελών της και της αθλητικής κοινωνίας της Κύπρου.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ λειτουργεί στη χώρα μας από το 1969, με την υπογραφή της 1ης Διακρατικής Συμφωνίας για τη λειτουργία του ΠΡΟΠΟ και στην Κύπρο. Ως ο κύριος αιμοδότης του κυπριακού αθλητισμού και της κοινωνίας ευρύτερα, η ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ συμβάλλει στην ανάπτυξη και ενδυνάμωση του αθλητισμού στην Κύπρο, επιχορηγώντας συστηματικά δεκάδες ομοσπονδίες, αθλητικά σωματεία και αθλητές με στόχο την ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους, της ευγενούς άμιλλας και του ευπρεπούς συναγωνισμού. Στηρίζοντας τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό, την Παιδεία, το Περιβάλλον και προπαντός την Υγεία, η ΟΠΑΠ Κύπρου αναδεικνύεται για πενήντα και πλέον χρόνια ως ο δυνατός και ειλικρινής σύμμαχος της κυπριακής κοινωνίας.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.