Τρία πακέτα ασφάλισης από τις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου για την Toyota

H Toyota Κύπρου, σε συνεργασία με τις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, προσφέρει τρία διαφορετικά πακέτα ασφάλισης σε όλους τους κατόχους οχημάτων της κορυφαίας Ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κύπρο.

toyota insuranceΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα 10 best sellers αυτοκίνητα όλων των εποχών

Σκοπός αυτής της νέας συνεργασίας είναι η προσφορά εξυπηρέτησης 360ο σε όλους τους υφιστάμενους και νέους κατόχους Toyota, καλύπτοντας εξ’ ολοκλήρου όλες τις ανάγκες τους, από την πρώτη μέρα που εισέρχονται στη δυναμική της οικογένειας Toyota.

Είναι γεγονός ότι η Toyota Κύπρου φροντίζει να εξυπηρετεί άρτια τους πελάτες της και να βρίσκεται στο πλευρό τους για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει κατά τη διάρκεια της οδικής ζωής του οχήματος, αφού αδιαμφισβήτητα, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει καλύτερα ένα όχημα Toyota από την Toyota.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα έξι ταχύτερα Γερμανικά αυτοκίνητα στην ιστορία

Τα τρία ασφαλιστικά Σχέδια τα οποία προσφέρονται μέσω των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου έχουν διαμορφωθεί λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των πελατών της Toyota και περιλαμβάνουν το Third Party Plus Web, Comprehensive Web και Comprehensive Superior Web. Συγκεκριμένα, τα δύο πρώτα Σχέδια περιλαμβάνουν κάλυψη για ευθύνη έναντι τρίτου, οδήγηση πέραν της οδού, οδική βοήθεια/φροντίδα ατυχήματος, έκπτωση αφοσίωσης, κάλυψη ανεμοθώρακα. Με το Comprehensive Web, προστίθεται και η απώλεια ή ζημιά του οχήματος από φωτιά ή κλοπή και οποιαδήποτε άλλη απώλεια ή ζημιά υποστεί το όχημα.

Παράλληλα, το προνομιακό σχέδιο Comprehensive Superior Web περιλαμβάνει, πέραν των όσων αναφέρονται πιο πάνω, την κάλυψη απώλειας χρήσης, φυσικούς κινδύνους, ζημιές από απεργίες και οχλαγωγίες, απώλεια προσωπικών αντικειμένων, προσωπικά ατυχήματα ασφαλισμένου και συζύγου, αντικατάσταση οχήματος με καινούργιο καθώς επίσης και απαλλαγή αύξησης ασφαλίστρου μετά από Απαίτηση.

Ένα τροχαίο ατύχημα μπορεί να συμβεί και στους πιο προσεκτικούς οδηγούς. Οποιαδήποτε κι αν είναι η έκταση της ζημιάς ενός οχήματος, στο επίσημο δίκτυο Συνεργείων Toyota διασφαλίζεται ότι κάθε όχημα θα τύχει επαγγελματικής μεταχείρισης και άριστης φροντίδας στα υψηλού επιπέδου πρότυπα που η Toyota καθορίζει, διατηρώντας την ποιότητα, την αξιοπιστία, την ασφάλεια και τις αυθεντικές εγγυήσεις του. Σε όλα τα πιο πάνω Σχέδια ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, βάσει των λεκτικών των σχετικών Ασφαλιστηρίων.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.