Τρείς Lancia Delta προς πώληση στην Κύπρο! (ΦΩΤΟ) 

Για τους λάτρεις της θρυλικής Lancia Delta έχουμε πολύ καλά νέα. Πρόσφατα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναρτήθηκε μια αγγελία με τρεις Lancia προς πώληση! Πρόκειται για δύο Lancia Delta Integrale HF 16v και μια Lancia Delta HF 2wd Turbo.  

Και οι δύο 16βάλβιδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Η πρώτη, με τα χρώματα της Martini Racing, διαθέτει αγωνιστικές πινακίδες και είναι έτοιμη για αγώνες. Η δεύτερη, σε μαύρο χρώμα, διαθέτει κυπριακές πινακίδες από το 1997. Τέλος, η HF Turbo 2wd, είναι μόνο σασί, αλλά προσφέρεται με αρκετά εξαρτήματα όπως, μηχανή, κιβώτιο διαφορικό, άξονες, εσωτερικό, ριμς, λάστιχα, steering knuckles, body panels, harness και άλλα πολλά.  

Περισσότερες πληροφορίες στο +35796666523 (Παναγιώτης).  

Μετά την εποχή των αυτοκινήτων Group Β με την κτηνώδη δύναμη, η Lancia έριξε στη μάχη την τετρακίνητη Delta HF 4WD. Από το 1987 μέχρι το 1992, η Delta HF 4WD και στη συνέχεια οι Delta HF Integrale και Integrale 16V κυριάρχησαν τη σκηνή των ράλι. 

Συνολικά 10 Παγκόσμιοι τίτλοι, 6 κατασκευαστών και 4 οδηγών, με 46 νίκες στους συνολικά 66 αγώνες του θεσμού που πήραν μέρος. Με λίγα λόγια, σε κάθε αγώνα ήταν πιθανότερο από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο να κερδίσει η Lancia Delta, η οποία πέρασε στην ιστορία ως το πλέον πετυχημένο μοντέλο του θεσμού. 

 Δείτε τις φωτογραφίες:

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK