To μέλλον είναι ηλεκτρικό και ο Όμιλος της VW μας το αποδεικνύει (VIDE0)

Σαλόνι Φρανκφούρτης 2019:

ID3 ANANIADESΕίναι πλέον σε όλους γνωστό ότι η αυτοκίνηση βαδίζει προς ένα αμιγώς ηλεκτρικό σκηνικό. Το πρόσφατο σαλόνι αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη μας το απέδειξε περίτρανα. Όμως ο Όμιλος της Volkswagen ήταν αυτός που μας το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο. Σε ένα περίπτερο αρκετών εκατοντάδων τετραγωνικών – όπου εκεί βρίσκονταν και όλες οι μάρκες του Ομίλου – είχε να παρουσιάσει πολλές ηλεκτρικές προτάσεις αλλά και μοντέλα παραγωγής. Φυσικά, μετά το Audi e-Tron που παρουσιάστηκε σε προηγούμενο σαλόνι, την τιμητική του είχε το ID.3. Ένα μοντέλο που αντιπροσωπεύοντας την νέα προσέγγιση της Volkswagen στην ηλεκτρική εποχή.

Μαζί μας ήταν και ο κ. Κωνσταντίνος Ανανιάδης, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Unicars όπου μοιραστήκαμε μερικές απόψεις για την ηλεκτροκίνηση… αλλά και την παρούσα κατάσταση στην κυπριακή αγορά. Το ID.3 είναι ένα επαναστατικό μοντέλο με πρωτοποριακό σχεδιασμό, μεγάλη εμβέλεια χρήσης, δυναμική οδήγηση και ευρύχωρο εσωτερικό. Bασίζεται στη νέα πλατφόρμα της VW (MEB) η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για ηλεκτρική χρήση, εξασφαλίζοντας το μέγιστο δυνατό εσωτερικό χώρο του οχήματος. Το μοντέλο αναμένεται να διαθέτει τρία διαφορετικά μεγέθη μπαταριών στην Ευρώπη. Μια μεγάλη μπαταρία (82 kWh), μια μεσαίου μεγέθους μπαταρία (62 kWh) και μια μικρή μπαταρία (48 kWh) που μπορούν να παρέχουν διαφορετική αυτονομία ανάλογα με την επιλογή. Χάρη στην άριστη χωρητικότητα φόρτισης, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί για ταξίδι 290 χιλιομέτρων σε μόλις 30 λεπτά (με φόρτιση 100 kW). Ένα άλλο χαρακτηριστικό όσον αφορά το πρώτο ηλεκτρικό όχημα του Ομίλου VW είναι το γεγονός ότι το ID.3 θα παράγει μηδέν ρύπους σε σχέση με τη διάρκεια ζωής του, αν οι αγοραστές φορτίζουν το όχημα χρησιμοποιώντας ανανεώσιμη ενέργεια. Όπως είναι ήδη γνωστό το ID.3 θα διαθέτει κίνηση τους πίσω τροχούς.

Η παραγωγή του ID.3 πρόκειται να αρχίσει, όπως είχε προγραμματιστεί, στα τέλη του 2019 με τα πρώτα οχήματα να παραδίδονται στα μέσα του 2020.

Εκτός από το ID.3, θα παρουσιαστούν και άλλες προτάσεις στην οικογένεια ID της VW. Προτάσεις που θα ακολουθήσουν το ID.3 στις γραμμές παραγωγής πολύ σύντομα.

 Δείτε το βίντεο παρακάτω:

FRANKFURT LIVE – VW ID3

Είμαστε η μοναδική χώρα της Ευρώπης στην οποία δεν υπάρχουν κίνητρα για «καθαρά» αυτοκίνητα.. ?Ποια η γνώμη σας? -#VW #VWID3 #autokinitocy #cyprus #news #farnkfurtmotorshow #vwcyprus Unicars Volkswagen Cyprus Volkswagen Club Cyprus -Διευθυντής Μάρκετινγκ της Unicars, Konstantinos Ananiadis

Opublikowany przez autokinito.com.cy Piątek, 4 października 2019

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.