Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Νεαρών Οδηγών της FIA

Πραγματοποιείται από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο, 26 και 27 Ιουνίου 2021, η δεύτερη φάση του Προγράμματος Εκπαίδευσης Νεαρών Οδηγών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Young Drivers Training Programme Karting CyprusΤο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Νεαρών Οδηγών, Young Drivers Training Programme, αποτελεί συνέχεια της πρώτης φάσης που είχε πραγματοποιηθεί με εξαιρετική επιτυχία το 2019.

Το καινοτόμο Πρόγραμμα θα διεξαχθεί από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου, εκπρόσωπου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Karting (CIK), στις 26 και 27 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Μεγάρου και στην πίστα Daytona.

Στην δεύτερη φάση του Προγράμματος θα λάβουν μέρος αθλητές ηλικίας 8 έως 25 χρονών και θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν την εκπαίδευση και ενημέρωση τους βελτιώνοντας τις ικανότητες τους σε θέματα όπως τη διατροφή και τον τρόπο ζωής ενός αθλητή, τη διαχείριση της καριέρας τους, τη ψυχολογία ενός αθλητή, τα αντανακλαστικά, τους τρόπους άσκησης και εκγύμνασης, την προετοιμασία για ένα αγώνα, την εξεύρεση χορηγών, την αντιμετώπιση και συμπεριφορά προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με πρακτική και εφαρμογές στην πίστα Daytona.

TOP TEN:Οι πιο extreme αγώνες ταχύτητας στον κόσμοΤα σεμινάρια προς τους νεαρούς αθλητές θα πραγματοποιηθούν και αυτή την χρονιά από ομάδα εμπειρογνωμόνων, ειδικών στον τομέα τους που βρέθηκαν δίπλα από κορυφαίους οδηγούς, όχι μόνο της Formula 1 αλλά και άλλων αγώνων του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ανάμεσα στο πολυμελές κλιμάκιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA)  βρίσκονταν ειδικοί όπως οι Jonathon Cox, Simon Fitchett και Shahan Sarkisian με επικεφαλής τον Imad Lahoud, Πρόεδρο της FIA Hill Climb Commission, FIA Deputy VP MENA και FIA Middle East Zone Coordinator.

Young Drivers Training Programme Karting CyprusΕκ μέρους του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου τα μέλη της διοργανώτριας Επιτροπής είναι οι κυρία Νάγια Κοντοπούλου, Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου και Αλυτάρχης του Cyprus Rally, η κυρία Λένια Κοντοπούλου, Βοηθός Αλυτάρχης του Cyprus Rally και ο κύριος Θεόδωρος Μωυσέως, Συντονιστής της Κυπριακής Επιτροπής Karting και μέλους της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.