Το εκρηκτικό BMW M4 Coupé αποκαλύπτεται στο Char Pilakoutas Showcase (VIDEO)

Μετρώντας 35 χρόνια αφότου το πρώτο Μ μοντέλο έκανε την εμφάνισή του στην αυτοκινητιστική σκηνή, η BMW M GmbH παρουσιάζει την τελευταία γενιά των σπορ μοντέλων υψηλών επιδόσεων στην πολυτελή μεσαία κατηγορία.

Bmw m4 2021Πρωταγωνιστής το νέας γενιάς BMW M4 Coupé. Ένα μοντέλο προάγει τον απαράμιλλο συνδυασμό αγωνιστικών επιδόσεων και άριστης καθημερινής χρηστικότητας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Tα δέκα πιο φθηνά SUV της Κυπριακής αγοράς

Το νέο BMW M4 Coupé διαθέτει ένα εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα τεχνολογίας M TwinPower Turbo, με ισχύ 480 hp και μετάδοση στους πίσω τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου – μοναδικό στην κατηγορία. Αποδίδει μέγιστη ροπή στη τάξης των 550 Nm από τις 2.650 μέχρι τις 6.130 σαλ με την ισχύ να φθάνει τους 480 ίππους στις 6.250 rpm. Παράλληλα, χρειάζεται μόλις 4,2 δευτερόλεπτα για να φτάσει τα εκατό χιλιόμετρα από στάση με το σύστημα εξαγωγής με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα πτερύγια να προσφέρει έναν έντονα συναισθηματικό ήχο.

Bmw m4 2021Οι εντυπωσιακές αεροδυναμικές βελτιώσεις, συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα, είναι αποτέλεσμα μιας κλασικής διαδικασίας εξέλιξης και ρυθμίσεων (tuning) M που πραγματοποιήθηκαν, εν μέρει, παράλληλα με δοκιμές για το νέο αγωνιστικό BMW M4 GT3. Ένα μοντέλο που προσφέρει την απόλυτη οδηγική εμπειρία τόσο στο δρόμο για καθημερινή χρήση όσο και στην πίστα.

Το μοντέλο βρίσκεται ήδη στο Showcase του Ομίλου Πηλακούτα στη Λευκωσία.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.