Το εκρηκτικό BMW M4 Coupé αποκαλύπτεται στο Char Pilakoutas Showcase (VIDEO)

Μετρώντας 35 χρόνια αφότου το πρώτο Μ μοντέλο έκανε την εμφάνισή του στην αυτοκινητιστική σκηνή, η BMW M GmbH παρουσιάζει την τελευταία γενιά των σπορ μοντέλων υψηλών επιδόσεων στην πολυτελή μεσαία κατηγορία.

Bmw m4 2021Πρωταγωνιστής το νέας γενιάς BMW M4 Coupé. Ένα μοντέλο προάγει τον απαράμιλλο συνδυασμό αγωνιστικών επιδόσεων και άριστης καθημερινής χρηστικότητας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Tα δέκα πιο φθηνά SUV της Κυπριακής αγοράς

Το νέο BMW M4 Coupé διαθέτει ένα εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα τεχνολογίας M TwinPower Turbo, με ισχύ 480 hp και μετάδοση στους πίσω τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου – μοναδικό στην κατηγορία. Αποδίδει μέγιστη ροπή στη τάξης των 550 Nm από τις 2.650 μέχρι τις 6.130 σαλ με την ισχύ να φθάνει τους 480 ίππους στις 6.250 rpm. Παράλληλα, χρειάζεται μόλις 4,2 δευτερόλεπτα για να φτάσει τα εκατό χιλιόμετρα από στάση με το σύστημα εξαγωγής με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα πτερύγια να προσφέρει έναν έντονα συναισθηματικό ήχο.

Bmw m4 2021Οι εντυπωσιακές αεροδυναμικές βελτιώσεις, συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα, είναι αποτέλεσμα μιας κλασικής διαδικασίας εξέλιξης και ρυθμίσεων (tuning) M που πραγματοποιήθηκαν, εν μέρει, παράλληλα με δοκιμές για το νέο αγωνιστικό BMW M4 GT3. Ένα μοντέλο που προσφέρει την απόλυτη οδηγική εμπειρία τόσο στο δρόμο για καθημερινή χρήση όσο και στην πίστα.

Το μοντέλο βρίσκεται ήδη στο Showcase του Ομίλου Πηλακούτα στη Λευκωσία.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.