Το CIM στους νέους εκθεσιακούς χώρους της Unicars

Ο νέος εκθεσιακός πολυχώρος στη Λευκωσία παρουσιάζει τα brands Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA και Skoda σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα των κατασκευαστών και προσαρμοσμένα σε νέα αναβαθμισμένα ψηφιακά και σχεδιαστικά πρότυπα.  

Το CIM στους νέους εκθεσιακούς χώρους της UnicarsΣε μία όμορφη εκδήλωση, η Unicars υποδέχτηκε τους στρατηγικούς συνεργάτες του CIM (Cyprus Institute of Marketing)  στις εντυπωσιακές και σύγχρονες εγκαταστάσεις της στη Λευκωσία.  Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους νέους και ανανεωμένους χώρους απολαμβάνοντας τις καινοτομίες που προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία στην νέα ηλεκτρική και ψηφιακή εποχή της αυτοκίνησης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της AUDI

Το CIM στους νέους εκθεσιακούς χώρους της UnicarsΤους στρατηγικούς συνεργάτες του CIM καλωσόρισε  η CEO της Unicars κυρία Χριστιάννα Διογένους. Στην σύντομη ομιλία της τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σας φιλοξενούμε στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις μας. Ως στρατηγικοί συνεργάτες του CIM θέλαμε να σας υποδεχτούμε στον νέο μας εκθεσιακό χώρο που αντικατοπτρίζει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την μετάβαση στην νέα ψηφιακή και ηλεκτρική εποχή της αυτοκίνησης που έχει ήδη ξεκινήσει.  Σε αυτό το πλαίσιο δημιουργήσαμε ένα καινούργιο εκθεσιακό χώρο όπου οι πελάτες μας θα βιώνουν μία νέα και μοναδική εμπειρία!  Έχουμε εφαρμόσει τις πλέον σύγχρονες σχεδιαστικές, ψηφιακές και τεχνολογικές καινοτομίες προκειμένου να κάνουμε το ταξίδι των πελατών μας συναρπαστικό σε έναν ενιαίο χώρο. Η νέα εποχή της αυτοκίνησης είναι ήδη εδώ και εμείς είμαστε από καιρό προετοιμασμένοι να την υποδεχτούμε. Συνεχίζουμε να οδηγούμε με επιτυχία τις ιστορίες των πελατών μας».

Το CIM στους νέους εκθεσιακούς χώρους της UnicarsΟ CEO του CIM Γιάγκος Χατζηγιάννης ευχαρίστησε θερμά την UNICARS για την εξαιρετική φιλοξενία και τόνισε την σημασία της εκλεκτής οικογένειας των CIM Strategic Partners που αριθμεί πλέον 23 και περιλαμβάνει τις κορυφαίες κυπριακές επιχειρήσεις.

Στην συνέχεια οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών και συμβατικών αυτοκινήτων αλλά και να συζητήσουν τόσο για τις τάσεις που διαμορφώνονται στις αγορές όσο και για ότι νέο έρχεται στον δυναμικό χώρο της αυτοκίνησης. Κοινό συμπέρασμα ήταν ότι η αυτοκίνηση βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο και κινήσεις όπως το νέο Sales Hub της Unicars συμβάλλουν προς την παροχή μοναδικών και εξατομικευμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK