Τέσσερις Mercedes – Benz, A-Class χαρίζει η ΕΚΟ Κύπρου μέσω του ΕΚΟ Smile App!

Η ΕΚΟ Κύπρου συνεχίζει να πρωτοπορεί, επιβεβαιώνοντας εμπράκτως την ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με το καταναλωτικό κοινό! Εξακολουθώντας, λοιπόν, να χαρίζει αμέτρητα Smiles μέσω του EKO Smile App, τώρα δίνει την ευκαιρία στους χρήστες της πολυβραβευμένης εφαρμογής να νιώσουν ακόμα πιο τυχεροί και προνομιούχοι

eko cyprus eko smile app mercedes benz a class mercedes cyprusΣτο πλαίσιο ενός ευχάριστου απογευματινού κοκτέιλ, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Μαΐου 2023 στο ‘Garden Day & Night’, στη Λευκωσία, η ΕΚΟ Κύπρου ανακοίνωσε την έναρξη ενός ακόμη μεγάλου διαγωνισμού μέσω του έξυπνου και λειτουργικού EKO Smile App, στην παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, στελεχών και συνεργατών.

Συγκεκριμένα, τέσσερις τυχεροί/τυχερές θα κερδίσουν από μία MercedesBenz AClass 180 Advanced Package, αξίας 42,550 Ευρώ η κάθε μία, ενώ οι πολλαπλοί τρόποι συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι εύκολοι, γρήγοροι και απλοί. Με κάθε αγορά οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας από τα πρατήρια ΕΚΟ, που πραγματοποιείται μέσω του EKO Smile App, οι χρήστες θα επιβραβεύονται με συμμετοχές σε κάθε κλήρωση.  Συνολικά θα πραγματοποιηθούν τέσσερις κληρώσεις μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και σε κάθε μία από αυτές θα αναδεικνύεται ένας τυχερός/τυχερή.

eko cyprus eko smile app mercedes benz a class mercedes cyprusΌπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς: «Υλοποιώντας διαχρονικά ενέργειες που έχουν ως επίκεντρό τους την προσφορά απέναντι στον άνθρωπο, την καινοτομία, την επιβράβευση, αλλά και την προηγμένη τεχνολογία ξεκινάμε -ως ΕΚΟ Κύπρου- έναν μεγάλο διαγωνισμό μέσω της λειτουργικής και πολυβραβευμένης εφαρμογής EKO Smile. Πρόκειται για μία ενέργεια επιβράβευσης, αφού αποτελεί ένδειξη ανταπόδοσης απέναντι στο καταναλωτικό κοινό, το οποίο εδώ και τρία χρόνια έχει κάνει την έξυπνη αυτή εφαρμογή αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς του. Οι τέσσερις νικητές/νικήτριες θα κερδίσουν από ένα Mercedes AClass, δηλαδή ένα όχημα πολυτελείας ή αν θέλετε, τον ιδανικό συνοδηγό σε κάθε διαδρομή…».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΚΟ Κύπρου στο www.eko.com.cy και τις επίσημες σελίδες της στα Social Media (Facebook: EKO Cyprus & Instagram: @EKO.Cyprus).

eko cyprus eko smile app mercedes benz a class mercedes cyprusΛίγα λόγια για το EKO Smile App: Έκανε την είσοδό του στην κυπριακή αγορά το 2020 και πρόκειται για μια έξυπνη και ολοκληρωμένη ψηφιακή λύση για κινητά τηλέφωνα! Έχει εξελιχθεί σε μία ιδιαίτερα λειτουργική και δημοφιλή εφαρμογή και είναι διαθέσιμη δωρεάν από Google Play, App Store και Αpp Gallery. Μέσα σε τρία χρόνια αναβάθμισε και συνεχίζει να αναβαθμίζει εντυπωσιακά την αγοραστική εμπειρία του καταναλωτικού κοινού, κάνοντας ακόμα πιο ευχάριστες και πιο εύκολες τις αγορές τους. Μεταξύ άλλων, το EKO Smile App δίνει τη δυνατότητα ενεργοποίησης της αντλίας, εξ αποστάσεως πληρωμής καυσίμων και άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με καύσιμα ή προβαίνουν σε αγορές άλλων υπηρεσιών ή προϊόντων από κάθε πρατήριο ΕΚΟ επιβραβεύονται με Smiles (δηλαδή ψηφιακούς βαθμούς), τα οποία μπορούν να εξαργυρώνουν σε προϊόντα καταλόγου και μάλιστα σε αρκετά προνομιακές τιμές.

Κατεβάστε το ΕΚΟ Smile App, κάνοντας κλικ στο https://l.ead.me/bd2X92?fbclid

TOP 10: Δειτε τα ετοιμοπαραδοτα

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK