autokinito.com.cy by Petros Soutzis

Τα 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2021

Top 10: Τα 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2021

Κάθε χρόνο, το βρετανικό περιοδικό Autoexpress μαζεύει ερωτηματολόγια από ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μέσα από 13 διαφορετικές κατηγορίες. Μέσα από αυτά τα ερωτηματολόγια, 75 αυτοκίνητα επιλέγονται για την τελική ευθεία, από τα οποία θα μείνουν μόνο δέκα τα οποία θεωρούνται τα πιο αξιόπιστα βάσει των ερωτηματολογίων αλλά και τις ανακαλέσεις που είχαν σαν μοντέλα! Ο σκοπός είναι να βοηθήσουν τους καταναλωτές που ψάχνουν να αγοράσουν αυτοκίνητο, καινούργιο ή μεταχειρισμένο! Αυτά είναι τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2021.

10. Volvo XC40 – 94.20%


Με δείκτη αξιοπιστίας 94.20%, το μικρό SUV της Volvo φαίνεται να βρήκε την κατάλληλη ισορροπία με την νέα πλατφόρμα CMA, πάνω στην οποία μπορούν να τοποθετηθούν πολλοί διαφορετικοί κινητήρες που παρέχει η Volvo.

 Πατήστε εδώ για τις Τιμές/Eξοπλισμός του Volvo XC40

09. Kia Ceed 94.35%

Βάσει των ιδιοκτητών αυτοκινήτων στην Βρετανία, το Ceed είναι το καλύτερο compact οικογενειακό αυτοκίνητο του 2021, με την αξιοπιστία να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα του όπλα ενώ δεν ανακαλέστηκε κανένα μοντέλο Ceed μέσα σε αυτή την χρονιά.

 Πατήστε εδώ για τις Τιμές/Eξοπλισμός του KIA Ceed

Δείτε τα επόμενα

08. Kia Rio 94.48%

Ακόμη ένα μοντέλο από την Kia, αυτή τη φορά στην κατηγορία supermini. Η βαθμολογία του Rio είναι πάρα πολύ υψηλή σε όλες τις κατηγορίες, όχι μόνο στην αξιοπιστία.

 Πατήστε εδώ για τις Τιμές/Eξοπλισμός του KIA Rio

07. Peugeot 2008 – 94.53%

Στο κοντινό παρελθόν η αξιοπιστία των γαλλικών αυτοκινήτων ήταν θέμα για αρκετή συζήτηση. Η θέση αυτή για το 2008 ωστόσο αποδεικνύει πως οι καιροί αλλάζουν. Μάλιστα το 2008 είναι στην 12η θέση της γενικής κατάταξης των αυτοκινήτων του 2021, και προφανώς η αξιοπιστία κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Πρέπει να σημειωθεί ωστόσο πως το μοντέλο αυτό αντιμετώπισε κάποιες σοβαρές ανακαλέσεις τις οποίες φαίνεται να διόρθωσαν οι Γάλλοι.

 Πατήστε εδώ για τις Τιμές/Eξοπλισμός του Peugeot 2008

Δείτε τα επόμενα

06. Skoda Karoq – 94.97%

Το Skoda Karoq είναι ένα αρκετά «νεαρό» μοντέλο, ωστόσο με την υποστήριξη (και τα πολύ δοκιμασμένα εξαρτήματα) του Ομίλου VW, το Karoq δεν είναι απλά πάρα πολύ αξιόπιστο αλλά κατέχει και την πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης των καλύτερων αυτοκινήτων του 2021.

 Πατήστε εδώ για τις Τιμές/Eξοπλισμός του Skoda Karoq

05. Volkswagen T-Roc – 95.02%

Το T-Roc κατέχει την 24η θέση της γενικής κατάταξης των καλύτερων αυτοκινήτων του 2021, ενώ δεν υπήρχαν πολλά παράπονα σχετικά με την αξιοπιστία του.

 Πατήστε εδώ για τις Τιμές/Eξοπλισμός του VW T-Roc

Δείτε τα επόμενα

04. Lexus NX – 95.04%

Μπορεί η απουσία της Toyota από την λίστα των 10 πιο αξιόπιστων αυτοκινήτων του 2021 να αποτελεί έκπληξη, ωστόσο η Lexus κρατά ψηλά την σημαία της Ιαπωνικής μάρκας εδώ με το NX, το οποίο αποτελεί και το πιο αξιόπιστο premium SUV μεσαίου μεγέθους.

 Πατήστε εδώ για τις Τιμές/Eξοπλισμός του Lexus NX

03. Mazda CX-5 – 95.64%


Το τρίτο πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο του 2021 είναι επίσης και το τρίτο καλύτερο αυτοκίνητο της φετινής χρονιάς βάσει των αναγνωστών του περιοδικού.

 Πατήστε εδώ για τις Τιμές/Eξοπλισμός του Mazda CX-5

Δείτε τα επόμενα

02. Hyundai Kona – 95.75%

Το Kona είναι το δεύτερο πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο του 2021 αλλά κατέχει την κορυφή στην γενική κατάταξη των καλύτερων αυτοκινήτων της χρονιάς. Ο λόγος που δεν κατέχει την κορυφή και στην αξιοπιστία, είναι οι ανακαλέσεις που είχε το μοντέλο Kauai (όπως ονομάζεται το Kona εκεί) στην Πορτογαλία.

 Πατήστε εδώ για τις Τιμές/Eξοπλισμός του Hyundai Kona

01. Skoda Kodiaq – 97.19%

Ο Όμιλος VW έχει ανεβάσει το παιχνίδι αξιοπιστίας του κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια. Το Kodiaq είναι το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο του 2021, και το έκτο καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιά

 Πατήστε εδώ για τις Τιμές/Eξοπλισμός του Skoda Kodiaq

Exit mobile version