Στους δρόμους η Αστυνομία – Ποιους θα ελέγχει

Λόγω της καλοκαιρινής περιόδου που διανύουμε και των αυξημένων κινδύνων στο οδικό δίκτυο για τους οδηγούς μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, η Αστυνομία εντατικοποιεί τους οδικούς ελέγχους, με απώτερο στόχο τη μείωση των σοβαρών και θανάσιμων τραυματισμών σε οδικές συγκρούσεις.

αστυνομία κύπρου cyprus policeΟι παγκύπριοι οδικοί έλεγχοι για μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2022, με έμφαση στις κύριες αιτίες πρόκλησης σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, όπως είναι η παράλειψη χρήσης προστατευτικού κράνους, η παραβίαση των ορίων ταχύτητας και η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης ή ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, θα διεξάγονται έλεγχοι για θορυβώδη εξώστ (έλλειψη σιγαστήρα), αλλαγή, μετατροπή ή προσαρμογή της μηχανής και για οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού.

Οι έλεγχοι τροχαίας συνεχίζονται καθημερινά, με στόχο την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων και την εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης από όλους τους χρήστες των δρόμων.

Πηγή – kathimerini.com.cy

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.