Στον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή το έπαθλο UNICARS «Μηχανοκίνητος Αθλητισμός»

Για δεύτερη φορά πρωταγωνιστής στη γιορτή των Αρίστων Αθλητών ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής. Μετά το 2020, έτσι και φέτος πήρε το «Έπαθλο UNICARS Μηχανοκίνητος Αθλητισμός» στην 50ή Γιορτήςτων Αρίστων που διοργανώνει από το 1974 και εντεύθεν η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ). Η φετινή εκδήλωση έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

vladimiros tziortzis nascar whelen euroseries unicars award ένωση αθλητικογράφων κύπρου 2023

Ο Κύπριος αθλητής συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στις πίστες του κόσμου. Το 2022  ήταν 3ος στην Ευρώπη στην κατηγορία Euro Nascar 2. Διεκδικούσε όλη τη χρονιά τον τίτλο, πριν έρθει ένα ατύχημα στο Βέλγιο τον Οκτώβριο που τον οδήγησε στο χειρουργείο, με αποτέλεσμα να πέσει 5ος στην κατάταξη. Κατάφερε, όμως, και αγωνίστηκε στον τελευταίο αγώνα στην Κροατία τον Νοέμβριο, όπου πέτυχε άλλα δύο βάθρα και πήρε την τρίτη θέση στην γενική κατάταξη.Φέτος ανεβαίνει στην Εuro Nascar Pro.

vladimiros tziortzis nascar whelen euroseries unicars award ένωση αθλητικογράφων κύπρου 2023Παράλληλα, τον Φεβρουάριο θα παρευρεθεί στην Daytona 500 στη Φλόριδα, προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνα από κοντά και ταυτόχρονα να γίνουν πρώτες επαφές για πιθανή συμμετοχή του το 2024 σε ένα από τα πρωταθλήματα των ΗΠΑ.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK