Στην τελική ευθεία η Toyota Κύπρου με τον Μίλαν Τραΐκοβιτς για τους Ολυμπιακούς (VIDEO)

Η Toyota Κύπρου, στο πλαίσιο της διεθνούς ενέργειάς της, ως Παγκόσμιος Εταίρος Κινητικότητας των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, συμμετέχει συμβάλλοντας στην καλλιέργεια και την ενίσχυση της ολυμπιακής κουλτούρας, με τον Μίλαν Τραΐκοβιτς, ο οποίος έχει χριστεί ως ο επίσημός πρεσβευτής της για την εκστρατεία Start Your Impossible.

MILAN toyota cyprusΚαθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας της, η Toyota έκανε εφικτό το ακατόρθωτο μέσα από την καινοτομία και το πάθος, επαναπροσδιορίζοντας συνεχώς την έννοιά του. Έτσι η αμείωτη θέληση των αθλητών να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να κατακτήσουν τα όνειρά τους, που πολλές φορές φαντάζουν αδύνατα, παρέχει στην Toyota έμπνευση και ενδυνάμωση ώστε να παραμένει πιστή στη δέσμευσή της, αφενός για τη δημιουργία ακόμα καλύτερων οχημάτων και αφετέρου για την ανάπτυξη λύσεων μετακίνησης που επιτρέπουν σε όλους να απολαμβάνουν τη ζωή και να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ακόμα καλύτερης βιώσιμης κοινωνίας ειρηνικής και χωρίς διακρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της TOYOTA

H Toyota Κύπρου επέλεξε τον Μίλαν Τραΐκοβιτς γιατί ενσαρκώνει το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και τις αρχές των ιδανικών του ολυμπισμού, προωθώντας με τη στάση ζωής του το όραμα της Toyota να αναδείξει ότι με το πάθος και την επιμονή, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η πορεία του Μίλαν για την κορυφή και η ιστορία της ενασχόλησης του με τους αγώνες δρόμου μετ’ εμποδίων αποτελεί μια πηγή έμπνευσης και ελπίδας για την κοινωνία του αύριο.

Η εκστρατεία Start Your Impossible είναι μια προτροπή απέναντι σε όλον τον κόσμο και ταυτόχρονα μια ατομική προσωπική πρόκληση για να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια και να διεκδικηθεί το δικαίωμα στην ελευθερία της πραγματοποίησης στόχων και ονείρων που μονάχα φαινομενικά μπορεί να μοιάζουν ακατόρθωτα, αλλά στην πραγματικότητα μπορούν να γίνουν κατορθωτά με πείσμα, πάθος, επιμονή και ελευθερία κίνησης.

Κληθείς να σχολιάσει, ο κ. Δικράν Ουζουνιάν, CEO της Toyota Κύπρου ανέφερε: «Σε όλη την ιστορία της, η Toyota έκανε πάντοτε το αδύνατο δυνατό μέσω της καινοτομίας και του πάθους της, προκαλώντας συνεχώς τον ορισμό του αδύνατου. Σήμερα, η αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται ξεκάθαρα σε μια δραστική περίοδο αλλαγής – και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Toyota παραμένει δεσμευμένη να κάνει ολοένα και καλύτερα αυτοκίνητα. Εξίσου σημαντική είναι και η ανάπτυξη λύσεων κινητικότητας προκειμένου να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν τη ζωή τους, ενώ πάγιος στόχος μας αποτελεί μια καλύτερη κοινωνία, για τα επόμενα 100 χρόνια. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να ονειρευτούμε πέρα από τα συμβατικά οχήματα και να δημιουργήσουμε νέες μορφές κινητικότητας που ξεπερνούν τα όρια του σήμερα και επιλύουν τα προβλήματα του αύριο. Μοιραζόμαστε αυτό το όνειρο και το πνεύμα του Kaizen, και συγκεκριμένα της συνεχούς βελτίωσης των αθλητών των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αγώνων, οι οποίοι αμφισβητούν τα όριά τους καθημερινά. Ελπίζω ότι οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί αγώνες θα δημιουργήσουν την ευκαιρία σε όλους τους συνεργάτες της Toyota Κύπρου να αμφισβητήσουν το αδύνατο και να αψηφούν τους περιορισμούς τους».

Κλείνοντας, πρόσθεσε ο κος Ουζουνιάν, «να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Πρωταθλητή Κύπρου & Ευρώπης και πρεσβευτή μας Μίλαν Τραΐκοβιτς αλλά και σε όλους τους αθλητές που εκπροσωπούν την χώρα μας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.»

Δείτε το σχετικό βίντεο του Μίλαν Τραΐκοβιτς εδώ:

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.