Στην εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ τα Αμερικανικά επαγγελματικά μηχανήματα Hunter

Η εταιρεία Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ ανακοινώνει ότι από τις αρχές του 2023 αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην κυπριακή αγορά τα προϊόντα της Hunter. Πρόκειται για Αμερικανική εταιρεία που ειδικεύεται στον τεχνικό εξοπλισμό συνεργείων και η οποία είναι ιδιαιτέρως γνωστή παγκοσμίως, αλλά και στην Κύπρο, για τα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας επαγγελματικά της μηχανήματα, τα οποία κατασκευάζονται στις ΗΠΑ.

hunter cyprus chr kapodistriasΗ προσθήκη της Hunter έρχεται να διευρύνει περαιτέρω τις επιλογές που προσφέρει το Τμήμα Τεχνικού Εξοπλισμού της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με το εξοπλισμό συνεργείων με προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα.

Με την εμπειρία, το μεγάλο της δίκτυο, την τεχνογνωσία και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ αναλαμβάνει να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους υφιστάμενους πελάτες της Hunter αλλά και να διευρύνει το πελατολόγιο της φίρμας.

Ποια είναι η Hunter: Η Hunter έχει ιστορία σχεδόν εκατό χρόνων αφού ιδρύθηκε το 1936. Οφείλει τη δημιουργία της στον 23χρονο τότε φοιτητή αρχιτεκτονικής Lee Hunter Jr. από το St. Louis, ο οποίος συχνά αντιμετώπιζε πρόβλημα με την μπαταρία του αυτοκινήτου του η οποία άδειαζε και τον άφηνε στο δρόμο. Έτσι, σχεδίασε έναν ταχυφορτιστή ο οποίος γέμιζε την μπαταρία σε μια ώρα χωρίς αυτή να αποσπαστεί από το αυτοκίνητο, ενώ την εποχή εκείνη η φόρτιση διαρκούσε 24 ώρες. Ο Kwikurent ήταν ο πρώτος ταχυφορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου και έμελλε να καθιερώσει την Hunter Engineering Company η οποία σήμερα σχεδιάζει, κατασκευάζει και εξάγει ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού συνεργείων αυτοκινήτων στην παγκόσμια αγορά.

Σήμερα, η Hunter θεωρείται η κορυφαία παγκοσμίως στα μηχανήματα που σχετίζονται με το σύστημα των τροχών, όπως Ευθυγράμμιση Τιμονιού, Ξεμονταριστές Ελαστικών, Ζυγοστάθμιση τροχών, κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι πελάτες μπορούν να αποταθούν στο Τμήμα Τεχνικού Εξοπλισμού της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, κ. Χρήστο Τσάμη (τηλ. 99723372 & 22435444).

TOP 10: Δειτε τα ετοιμοπαραδοτα

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Petros Soutzis has spent 39 years as a motoring journalist, driven by his passion, dedication, and extensive experience in everything related to cars. As a Cypriot journalist, he is the only representative from his country in the COTY committee (Car of the year). He is also a Vice President and a founding member of the Autobest Association, which elects the European Best Buy Car of the Year. These same qualities have been the cornerstone of autokinito.com.cy, which has become the go-to site for everyone who loves cars, motorsports, or anyone simply interested in purchasing a car in Cyprus.