Σε μια χρονιά ορόσημο για την ΕΑΚ, η Cyta παραμένει σταθερός συνεργάτης

Δίπλα στην Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) συνεχίζει να βρίσκεται ως Χρυσός Χορηγός η Cytavision, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους και για το 2023 ενισχύοντας τη μεταξύ τους σχέση, η οποία διανύει το 21ο χρόνο!

Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου CYTAΣτηρίζοντας τη Γιορτή των Αρίστων από το 2002, η Cytavision βρίσκεται στο πλάι της ΕΑΚ σε όλες τις διοργανώσεις που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο. Τον Ιανουάριο του 2023, η ΕΑΚ διοργάνωσε την 50η Γιορτή των Αρίστων, γιορτάζοντας μισό αιώνα από την ίδρυσή της. Σημαντικό κομμάτι της Γιορτής, εδώ και χρόνια, αποτελούν τα Ποδοσφαιρικά Έπαθλα Cytavision, τα οποία αναδεικνύουν τον MVP Ποδοσφαιριστή, την MVP Ποδοσφαιρίστρια, την Κορυφαία Ενδεκάδα της χρονιάς και φυσικά το ιστορικό Χρυσό Παπούτσι της ΕΑΚ.

Το Φθινόπωρο του 2023, η ΕΑΚ θα διοργανώσει τα Δ’ Δημοσιογραφικά Βραβεία τα οποία έχουν καθιερωθεί πλέον ως θεσμός επιβράβευσης στα αθλητικά δρώμενα, δίδοντας στους αθλητικούς συντάκτες ένα επιπλέον κίνητρο για ακόμα καλύτερο έργο.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΚ, κ. Ηρόδοτος Μιλτιάδους, μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας: «Τη Cytavision δεν τη θεωρούμε απλά χορηγό μας, αλλά έναν στενό συνεργάτη, με τον οποίο μας συνδέει μία σχέση δεκαετιών. Το 2023 είναι έτος εορτασμού για την ΕΑΚ, αφού κλείνουμε τα 50χρονα μας και η Cytavision θα είναι δίπλα μας και σ’ αυτό το ορόσημο».

Εκ μέρους της Cyta, o Πρόεδρος του Συμβουλίου κ. Μιχάλης Ιωαννίδης ανέφερε: «Εδώ και δεκαετίες, στηρίζουμε ενεργά την ΕΑΚ, καθώς και άλλες πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην ενίσχυση του κυπριακού αθλητισμού. Στόχος μας η συμβολή στη συνεχή αναβάθμιση και ανάπτυξη του τομέα του αθλητισμού στον τόπο μας, η προσφορά κορυφαίου θεάματος και μίας αξεπέραστης εμπειρίας για τους συνδρομητές μας».

Λίγα λόγια για την ΕΑΚ: Η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) ιδρύθηκε το 1973 και αποτελεί την επαγγελματική ένωση άνω των 300 δημοσιογράφων του αθλητικού Τύπου. Από το 1974 έχει το προνόμιο να διοργανώνει τη Γιορτή των Αρίστων, ενώ κάθε χρόνο διοργανώνει δεκάδες δράσεις προς όφελος των μελών της και της αθλητικής κοινωνίας της Κύπρου.

top 10: Δέκα SUV μέχρι 20,000 στην Κύπρο

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK