Πρωτοποριακή υπηρεσία περιποίησης αυτοκινήτου

Η αγορά αυτοκινήτου αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση ενός νοικοκυριού, μετά το σπίτι. Γι’ αυτό, με τη σωστή προστασία, μπορεί να παραμείνει πάντα σαν καινούριο.

SHINY MONKEYZΤο Shiny Monkeyz, δεν είναι το τυπικό «κατάστημα περιποίησης αυτοκινήτων». Είναι ένα υψηλής απόδοσης, πολυτελές στούντιο φροντίδας αυτοκινήτων, που είναι σε θέση να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για το αυτοκίνητο. Με πάνω από μια δεκαετία στον κλάδο του αυτοκινήτου, και αναγνωρίζοντας τις πραγματικές ανάγκες αλλά και προβλήματα που αντιμετωπίζει το αυτοκίνητο, στο Shiny Monkeyz μπορούν να διορθώσουν και να βοηθήσουν για να αποτραπεί μια επερχόμενη ζημιά. Το Shiny Monkeyz ιδρύθηκε με ένα και μοναδικό σκοπό:  Να φροντίζει το όχημά σας σαν να ήταν δικό μας!.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Tα δέκα πιο φθηνά SUV της Κυπριακής αγοράς

SHINY MONKEYZΕπωφεληθείτε από τα μυστικά και τις  λεπτομέρειες προστασίας και συντήρησης του αυτοκινήτου σας, καθώς και συμβουλές για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις προσπάθειές σας για εντυπωσιακή εμφάνιση και προστασία. Εάν φροντίζετε το αυτοκίνητό σας, αλλά συχνά απογοητεύεστε από τα αποτελέσματα, τότε ετοιμαστείτε να μάθετε για τον κόσμο της κρυσταλλοποίησης (detailing). Μια νέα τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για να σχηματίζει ένα κρυσταλλικό στρώμα που θα κάνει τα συμβατικά κεριά και τα στεγανωτικά αυτοκινήτων να μοιάζουν ξεπερασμένα. Η υψηλή αντοχή και τα συμπυκνωμένα νανοσωματίδια με ανώτερες ικανότητες διασύνδεσης δημιουργούν ένα ανθεκτικό και εξαιρετικά υψηλής γυαλάδας φινίρισμα.

Στόχος του Shiny Monkeyz είναι η παροχή υψηλής ποιότητας και η ειλικρινής εξυπηρέτηση που προσαρμόζεται σε κάθε σας ανάγκη. Με λίγα λόγια το μόττο του Shiny Monkeyz είναι: Your Vehicle, Our Passion

SHINY MONKEYZΑσφάλεια πάνω απ΄όλα!

SHINY MONKEYZΜετά και τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης για τον περιορισμό της πανδημίας, το Shiny Monkeyz μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους πελάτες και τους υπαλλήλους μας. Γι΄αυτό το λόγο προχωρήσαμε σε μια υπηρεσία παραλαβής και επιστροφής των αυτοκινήτων των πελατών μας. Οι περιοχές παραλαβής έχουν ως εξής: Κέντρο Λευκωσίας, Περιοχή Πλατύ, Αγλαντζιά, Καϊμακλί, Παλλουριώτισσα και Στρόβολος.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 70073003 ή στην ιστοσελίδα http://www.shinymonkeyz.com

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.