Πρωτοποριακή Υπηρεσία Εικονικής Περιήγησης από τον Όμιλο Πηλακούτα

Ο Όμιλος Πηλακούτα, στη συνεχή προσπάθεια εξέλιξης των υπηρεσιών του, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο την υπηρεσία Virtual Tour.

Pilakoutas Group Virtual TourΠρόκειται για τη νέα, ψηφιακή και συναρπαστική εμπειρία εικονικής περιήγησης στις εκθέσεις των μοντέλων αυτοκινήτων που αντιπροσωπεύει. Η αρχή γίνεται με τον εκθεσιακό χώρο της BMW στη Λεμεσό και σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι χώροι που φιλοξενούν τα brands του Ομίλου.

Πόσο καλά ξέρεις τα M3 της BMW; QUIZ

Με τη νέα υπηρεσία μπορούν όλοι, από την άνεση και ευκολία του δικού τους χώρου, να περιηγηθούν με ένα μοναδικό τρόπο στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις του Ομίλου Πηλακούτα, ανακαλύπτοντας τα νέα μοντέλα, αντλώντας πληροφορίες και αλληλεπιδρώντας με αυτά. Έτσι ο χρήστης γίνεται μέρος μιας αλλιώτικης διαδραστικής εμπειρίας, που ολοένα και περισσότερο χαρακτηρίζει τη νέα ψηφιακή εποχή. Η προσέγγιση είναι τόσο ρεαλιστική που ο επισκέπτης αισθάνεται πως βρίσκεται στο φυσικό περιβάλλον του εκθεσιακού χώρου που παρατηρεί.

Η υπηρεσία Εικονικής Περιήγησης (Virtual Tour), συμπληρώνει τη σειρά καινοτόμων υπηρεσιών Live Chat και Stock Locator. Μέσω της υπηρεσίας Live Chat o υποψήφιος πελάτης μπορεί να συνομιλήσει απ΄ ευθείας με ένα εξειδικευμένο στέλεχος πωλήσεων για το αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει, να ενημερωθεί για τα χαρακτηριστικά του και να παραπεμφθεί στον αντιπρόσωπο πωλήσεων της πόλης του για test drive. Η υπηρεσία Stock Locator, που θα είναι διαθέσιμη σύντομα, θα ενημερώνει άμεσα εάν ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο υπάρχει σε στοκ, ποια είναι τα χαρακτηριστικά του καθώς και τον εξοπλισμό του.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει, δημιουργούνται νέες ανάγκες. Οι ψηφιακές υπηρεσίες του Ομίλου Πηλακούτα σχεδιάζονται ώστε να προσφέρουν νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης και υποστήριξης, με επίκεντρο τον πελάτη και προτεραιότητα την ποιότητα.

Δείτε την πρωτοποριακή Εικονική Περιήγηση (Virtual Tour): 

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.