Πρώτη παρουσία για τα ηλεκτρικά μοντέλα της MG MOTOR στην Κύπρο

Η Michaels Electric Cars Ltd, αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας MG MOTOR, εγκαινιάζοντας την παρουσία στην Κύπρο, της εμβληματικής βρετανικής μάρκας αυτοκινήτων  MG, προχώρησε στην  παρουσίαση των  νέων  της μοντέλων, MG ZS EV, MG HS PLUG-IN HYBRID και MG 5 EV.

MG ZS EV - MG CYPRUS Michaels Electric Cars CYPRUSΣτην παρουσία του Προέδρου της εταιρείας Μιχάλη Μιχαήλ και ενώπιων των λειτουργών των Μ.Μ.Ε., ο Operation Manager της MG Κύπρου Στέλιος Ασημένος, παρουσίασε τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της MG..

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Νίκη και τίτλος για τον Πολυκάρπου στο φινάλε του πρωταθλήματος…

Σχεδιασμένα στο Marylebone του Λονδίνου και κατασκευασμένα σε υπερσύγχρονα εργοστάσια σε διάφορες χώρες, τα σημερινά MG είναι πρακτικά, ευρύχωρα, με πλήρη  τεχνολογία και ιδανικά για τη σύγχρονη ζωή.

MG ZS EV - MG CYPRUS Michaels Electric Cars CYPRUS Με πλούσια τεχνολογία αιχμής, Adaptive Cruise Control (ACC), Intelligent speed limit assist, Blind Spot Detection (BSD), ), Intelligent High beam assist, Active Emergency Braking (AEB), Lane Keep Assist (LKA), Traffic Jam Assist (TJA). με μηδέν ρύπους, μηδέν κόστος καυσίμων  και αυτονομία διακίνησης  μέχρι και  370 χιλιόμετρα, η  MG αποτελεί βασική  εκπροσώπηση του αυτοκίνητου του αύριο.

Με την υποστήριξη της SAIC Motor, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες αυτοκινήτων στον κόσμο, όλα τα νέα MG κατασκευάζονται με εξαρτήματα παγκόσμιας κλάσης , κατέχουν 5 αστέρια ασφάλειας και υποστηρίζονται από μια ολοκληρωμένη εγγύηση  7 ετών του κατασκευαστή καθώς και 8 ετών για την μπαταρία.

Τα  ηλεκτρικά αυτοκίνητα της MG βρίσκονται σε όλους τους εκθεσιακούς χώρους της Michaels Electric Cars Ltd , με δυνατότητα άμεσης παράδοσης και με τιμές αγοράς που αρχίζουν από 31900 ευρώ.

Top 10: Τα 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2021

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.