«Πάμε Κόντρα» με το Στέλιο Κυθρεώτη

Η αδράνεια είναι σίγουρα η λέξη που δεν τον  χαρακτηρίζει, ούτε στην προσωπική του ζωή ούτε και στους αγώνες!. Ενεργός πολίτης, δυναμικός, αεικίνητος, έτοιμος να δοκιμάσει και να δοκιμαστεί, ένας άνθρωπος που πάει κόντρα σε οτιδήποτε δεν ταιριάζει με τις αξίες και την ηθική του, που δύσκολα παραιτείται και εύκολα μπορείς να είσαι φίλος του. Αγαπά τα αυτοκίνητα αλλά και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Petros soutzis stelios kythreotis Έχει καταφέρει να διοργανώσει κάποιες από τις μεγαλύτερες εκθέσεις αυτοκινήτων στην Κύπρο και όχι μόνο. Διαχειρίζεται την πίστα AchnaSpeedWay και τον Πολιτιστικό Χώρο Σκαλί ενώ είναι ένας βασικός συνεργάτης της Digital Tree. Στην ειδική διαδρομή της ζωής του συνοδηγός και πολύτιμη σύντροφός του η Άντρη και η μεγαλύτερη του αδυναμία …τα παιδιά του, η Μαρία και ο Ιάκωβος. Αυτός είναι ο Στέλιος Κυθρεώτης.

Top 10: Τα 5 πιο περίεργα "extras" αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν ποτέΜαζί σας θα μοιραστούμε, όχι μια απλή συνέντευξη αλλά μια συζήτηση μεταξύ φίλων.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.