Οι δεκαέξι τιμητικές βραβεύσεις στα Β΄ Δημοσιογραφικά Βραβεία της ΕΑΚ

Πέραν από τους νικητές των εννιά κατηγοριών -όπως τους ανέδειξε η κριτική επιτροπή-, στο πλαίσιο της τελετής των Β΄ Δημοσιογραφικών Βραβείων, που διοργανώνει η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021, στο Cine Studio του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, θα δοθούν και τιμητικές βραβεύσεις σε δημοσιογράφους οι οποίοι παρουσίασαν αξιόλογο έργο τον τελευταίο χρόνο. Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της ΕΑΚ, στο πλαίσιο της τελετής, δεκαέξι άτομα θα τμηθούν για τη δημοσιογραφική τους δράση τον τελευταίο χρόνο. Αυτοί είναι:

EAK awards 2021Στέλιος Παπαμωυσέως – για τη συγγραφή του βιβλίου «1961-2021» 200 παίκτες, μια ιστορία

Κώστας Παπαδόπουλος – για τη συγγραφή του βιβλίου Μιλένκο Σπόλιαριτς «Πως… δεν θα γίνεις ποδοσφαιριστής»

Πέτρος Χατζηχριστοδούλου – για τη συγγραφή του βιβλίου «Γράφοντας ιστορία με την Ελληνική σημαία»

Σάββας Νεοκλέους, Εύη Χριστοδούλου & Ερνέστο Γεωργίου – για τη δημιουργία της εξειδικευμένης ειδησεογραφικής ιστοσελίδας ποδοσφαίρου γυναικών “ginekio.com”

Άθως Παπαμιχαήλ – για τη δημιουργία της ιστοσελίδας Apollon Retro Stories

Γιώργος Στεφανίδης – για τις δημοσιογραφικές του έρευνες επί σειρά ετών στον ημερήσιο Τύπο

Νίκος Σοφιόπουλος, Αργύρης Αργυρού, Γιώργος Σωκράτους, Άντρη Κασάπη, Πάνος Λάρκος, Χάρης Μιλτιάδους – στα μέλη της ΕΑΚ για την άριστη δημοσιογραφική κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020»

Χρύσανθος Χρυσάνθου – για τη διατήρηση της κυπριακής αθλητικής ιστορίας μέσα από τις έρευνες του για ΓΣΠ, ΓΣΕ, ΓΣΖ και Κεραυνό Στροβόλου

Πέτρος Σουτζής – για την εκλογή του στη θέση του αντιπροέδρου του διεθνές δημοσιογραφικού οργανισμού “AUTOBEST”

Το Δ.Σ. της ΕΑΚ συγχαίρει τους πιο πάν συναδέλφους για τη δράση τους, η οποία αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο της αθλητικής δημοσιογραφίας στην Κύπρο. Για να γίνει εφικτή η διοργάνωση των Δημοσιογραφικών Βραβείων, καθοριστική είναι η στήριξη των χορηγών της ΕΑΚ. Του Μέγα Χορηγού ΟΠΑΠ Κύπρου. Των Χρυσών Χορηγών Cytavision, Unicars, Τράπεζα Κύπρου. Των Χορηγών CNP CYPRIALIFE, Hercules και Psaltis Auto Parts. Και των συνεργατών της ΕΑΚ, τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ) και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Η τελετή απονομών των Β΄ Δημοσιογραφικών Βραβείων θα μεταδίδεται ζωντανά μέσα από live streaming, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΕΑΚ σε Facebook και Youtube.

TOP 10: Tα γρηγορότερα υβριδικά supercars

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK