Ο πρώτος φορτιστής υπερταχείας φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε πρατήριο Petrolina

Διευρύνοντας την στρατηγική ανάπτυξης σε νέους τομείς της ενέργειας, η Petrolina Holdings Public Ltd έχει εγκαταστήσει τον πρώτο υπερσύγχρονο φορτιστή ταχείας φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο πρατήριο Petrolina στην περιοχή νέου ΓΣΖ στη Λάρνακα.

petrolina cyprus charging stationsΟ φορτιστής στο αρχικό διάστημα λειτουργίας του θα προσφέρει δωρεάν φόρτιση. Έχει δυνατότητες φόρτισης μέχρι 150kW (με δυνατότητα αναβάθμισης μέχρι και 300kW) και είναι πλήρως αδειοδοτημένος με πιστοποιητικά ασφαλείας ISO/IEC 14443A/B, ISO/IEC 15693. Η εγκατάστασή του έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς και η λειτουργία του αναμένεται να ξεκινήσει εντός των επόμενων ημερών, μετά την σύνδεσή του στο δίκτυο.

Παράλληλα, η Petrolina έχει προχωρήσει σε σχεδιασμό για ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου δικτύου σημείων επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με φορτιστές υπερταχείας και ταχείας φόρτισης, που θα καλύπτει όλες τις επαρχίες της Κύπρου. Στόχος είναι η ανάπτυξη ολοκληρωμένου δικτύου εντός του 2023.

Στο  πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου βιώσιμης ανάπτυξης της Petrolina, η Petrolina συνεχίζει να ενισχύει τη δραστηριοποίησή της με έμφαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, παρέχοντας πλέον και φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων για εμπορική και οικιακή χρήση. Επιπλέον, η Πετρολίνα στηρίζει ενεργά το σχέδιο χορηγιών της κυβέρνησης «Ηλεκτροκίνηση με τα 1000», εξυπηρετώντας ενδιαφερόμενους δικαιούχους του σχεδίου.

Η δυναμική μετάβαση της Petrolina στις σύγχρονες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής, αποδεικνύει πως η επιχειρηματική διορατικότητα και η συγκροτημένη στρατηγική αποτελούν σημαντικό κομμάτι στη διασφάλιση της εξέλιξής της.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK