Ο Όμιλος Πηλακούτα γιορτάζει τα 50 συναρπαστικά χρόνια της BMW M

Τη συμπλήρωση 50 συναρπαστικών χρόνων της BMW M όπως και τη βράβευση του ως Best BMW Importer in High Performance Vehicles, γιόρτασε σε μια μοναδική εκδήλωση ο Όμιλος Πηλακούτα, με καλεσμένους πελάτες της BMW M, φίλους και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο Όμιλος Πηλακούτα γιορτάζει τα 50 συναρπαστικά χρόνια της BMW M bmw cyprus char pilakoutasΟ Όμιλος Πηλακούτα γιορτάζει 50 δυναμικά χρόνια συναρπαστικής ιστορίας της BMW Μ, του αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων και τεχνικής τελειότητας, που ανεβάζει την αδρεναλίνη και προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία σε κάθε οδηγό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της BMW

Αποτελώντας μέρος μιας εξαιρετικής ιστορίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, στην 50ή επέτειό της, η ομάδα της Μ αφιερώνει στις πολυάριθμες επιτυχίες της σε όλους τους ενθουσιώδεις θαυμαστές της, τους οδηγούς και τους λάτρεις των M αυτοκινήτων.

Ο Όμιλος Πηλακούτα γιορτάζει τα 50 συναρπαστικά χρόνια της BMW M bmw cyprus char pilakoutasΗ BMW M, με την επέτειο αυτή γιορτάζει όχι μόνο το παρελθόν αλλά το μέλλον, μέσα από την οδήγηση έντονων συναισθημάτων, εξηλεκτρισμού και προηγμένων τεχνολογιών! Με αφορμή το μισό αιώνα ζωής του τμήματος επιδόσεων M, τα μοντέλα της σειράς απέκτησαν νέο επετειακό λογότυπο, τα οποία μπορείτε να γνωρίσετε στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα.

Στο πλαίσιο των εορτασμών των 50 χρονών στο Char. Pilakoutas Showcase στη Λευκωσία, παρευρέθηκαν οι Regional Directors του BMW Group, Christopher Puth και Günther Aichinger.

Ο Όμιλος Πηλακούτα γιορτάζει τα 50 συναρπαστικά χρόνια της BMW M bmw cyprus char pilakoutas kodros pilakoutasΚατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Head of Business Operations του Ομίλου Πηλακούτα κ. Κόδρος Πηλακούτας, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους σε αυτό το αφιέρωμα-γιορτή για την BMW M. Όπως είπε, “Όλα ξεκίνησαν πριν από 50 χρόνια, το 1972, όταν η BMW δημιούργησε ένα ειδικό πρωτοποριακό τμήμα εξέλιξης αυτοκινήτων με αγωνιστικό προφίλ. Από τότε μεσολάβησαν πολλά. Ο κόσμος άλλαξε. Η σειρά BMW M εξελίχθηκε. Η φιλοσοφία της όμως παρέμεινε απαράλλακτη. Μοναδικά αυτοκίνητα – δημιουργήματα, που η οδήγησή τους εμπνέει, συγκινεί και συναρπάζει. Αυτοκίνητα που απογειώνουν τις αισθήσεις προκαλώντας έντονα, βαθιά συναισθήματα. Γιατί η σχέση με μία BMW M είναι πρώτα συναισθηματική και μετά λογική. Είναι αυτό το πάθος που κάνει τη διαφορά. Αυτό που χαρακτηρίζει κάθε γενιά αυτοκινήτων και οδηγών που λένε: WE ARE M!”.

Παράλληλα στην εκδήλωση ο Όμιλος Πηλακούτα γιόρτασε τη βράβευσή του ως Best BMW Importer in High Performance Vehicles, ως ο καλύτερος δηλαδή εισαγωγέας BMW σε πωλήσεις οχημάτων υψηλών επιδόσεων της σειράς Μ.

Ο Όμιλος Πηλακούτα γιορτάζει τα 50 συναρπαστικά χρόνια της BMW M bmw cyprus char pilakoutasΗ σημαντική αυτή επιτυχία οφείλεται στην εμπιστοσύνη των πελατών για τα κορυφαία brands που αντιπροσωπεύει, καθώς και για την αξιοπιστία και το κύρος του Ομίλου Πηλακούτα.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια της BMW Μ, ο Όμιλος Πηλακούτα προσκαλεί το κοινό σε ένα μοναδικό αφιέρωμα “BMW M FEST  OPEN DAYS”. Για όλο το μήνα Νοέμβριο, Δευτέρα με Σάββατο, 10:00-18:00, το κοινό μπορεί να επισκεφτεί το Char. Pilakoutas Showcase στη Λευκωσία για να δει τις νέες εκδόσεις της BMW Μ.

QUIZ- Πόσα ξέρεις από BMW m

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Petros Soutzis has spent 39 years as a motoring journalist, driven by his passion, dedication, and extensive experience in everything related to cars. As a Cypriot journalist, he is the only representative from his country in the COTY committee (Car of the year). He is also a Vice President and a founding member of the Autobest Association, which elects the European Best Buy Car of the Year. These same qualities have been the cornerstone of autokinito.com.cy, which has become the go-to site for everyone who loves cars, motorsports, or anyone simply interested in purchasing a car in Cyprus.