Ο νικητής οπαδός της Ομόνοιας Λευκωσίας παρέλαβε το Dacia Duster

Στο γήπεδο ΓΣΠ, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της Ομόνοιας Λευκωσίας με τον Απόλλωνα, έγινε η μεγάλη κλήρωση με έπαθλο ένα DACIA DUSTER, αξίας €15.900 προσφορά του Ομίλου Πηλακούτα, με τον Πάμπο Χαραλάμπους να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής.

Omonoia Dacia Cyprus char pilakoutasΤην Τετάρτη 19 Μαΐου, ο Πάμπος Χαραλάμπους παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο DACIA DUSTER από τον κ. Μάριο Σιακαλλή, Sales Manager. Ο μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού θα κυκλοφορεί πλέον με ένα Dacia Duster Comfort 4×2, απολαμβάνοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νέου του αυτοκινήτου όπως: Σύστημα πολυμέσων MEDIA NAV με οθόνη αφής, GPS με χάρτες της Κύπρου, Αυτόματος πιλότος οδήγησης, Σταθεροποιητής ταχύτητας, Βοηθητικό σύστημα παρκαρίσματος με κάμερα και πολλά άλλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της DACIA

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για όλα τα μοντέλα Dacia, επισκεφθείτε το www.dacia.com.cy ή το https://www.facebook.com/DaciaCyprus/.

Top 10: Τα 5 πιο περίεργα "extras" αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν ποτέ

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.