Νέα κατάστημα ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ στη Δερύνεια

Σε νέο, σύγχρονο χώρο στην βιομηχανική περιοχή Δερύνειας μετακόμισε πολύ πρόσφατα το κατάστημα της εταιρείας ανταλλακτικών ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ στην ελεύθερη Αμμόχωστο, το οποίο από το 1996 και μέχρι πρότινος στεγαζόταν στο Παραλίμνι.

Chr Kapodistrias - New Derynia StoreΤο νέο κατάστημα είναι εμβαδού 800τμ και βρίσκεται επί της οδού Θωμά Έντισον, στη βιομηχανική ζώνη της Δερύνειας. Παρέχει όλες τις ανέσεις που απαιτούνται για καλύτερη οργάνωση και πιο εύρυθμη λειτουργία, ώστε να επιτυγχάνεται ταχύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα έξι ταχύτερα Γερμανικά αυτοκίνητα στην ιστορία

Επιπλέον, το νέο κατάστημα βρίσκεται εγγύτερα σε μεγαλύτερο αριθμό επαγγελματιών της ελεύθερης Αμμοχώστου, ενώ η τοποθέτησή του εκτός οικιστικής ζώνης, επιτρέπει ευκολότερη πρόσβαση τόσο στο δίκτυο διανομής της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ όσο και για τους πελάτες.

«Η λειτουργία του νέου καταστήματος στη Δερύνεια εντάσσεται στο ευρύτερο πλάνο αναβάθμισης της εταιρείας, απώτερος σκοπός του οποίου είναι η τεχνολογική εξέλιξη και η βελτιστοποίηση των διαδικασιών, προς όφελος των πελατών μας» δηλώνει ο κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας, Co – CEO της Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ και προσθέτει: «τα επόμενα στάδια της ανάπτυξης της εταιρείας περιλαμβάνουν νέες, αυτοματοποιημένες αποθήκες και νέο κατάστημα στη Λάρνακα». 

Το νέο κατάστημα στη Δερύνεια είναι το δεύτερο που εγκαινιάζει η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ την τελευταία τριετία, καθώς είχε προηγηθεί το νέο κατάστημα στη Λακατάμια. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει εγκαινιάσει επίσης Κέντρο Εργαλείων & Λιπαντικών στην Παλλουριώτισσα, ενώ προέβη σε ανακαίνιση του κεντρικού καταστήματος και των γραφείων, που στεγάζονται στο Καϊμακλί.

Η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ διαθέτει σήμερα από ένα κατάστημα στις επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου και Αμμοχώστου, ενώ στη Λευκωσία – πέρα από το κεντρικό κατάστημα – λειτουργούν καταστήματα σε Λακατάμια και Αλάμπρα, που σε συνεργασία με το άρτιο δίκτυο διανομής της εταιρείας, εγγυώνται την γρήγορη πρόσβαση σε ανταλλακτικά και ελαστικά σε πάνω από 1.500 επαγγελματίες, σε κάθε γωνιά της Κύπρου, μετουσιώνοντας έτσι σε πράξη το σλόγκαν «Κρατάμε την Κύπρο σε Κίνηση». 

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.