Μεγάλος Διαγωνισμός! Κάθισε δίπλα στον πρωταθλητή!

Είστε έτοιμοι να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία αδρεναλίνης δίπλα στον πρωταθλητή; Δύο μεγάλοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την μαγεία ενός Citroen DS3 R5 RALLY CAR δίπλα στον Πέτρο Παντελή! 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - ΚΑΘΙΣΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ - WEBSITEΕάν έχεις «λαϊκ» τις σελίδες autokinito.com.cy και L.A.A Larnaca Automobile Association, το μόνο που έχεις να κάνεις για να μπεις στην κλήρωση ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, είναι να κάνεις comment ένα φίλο/φίλη σου στα σχόλια! 😎

Ο Διαγωνισμός ισχύει μέχρι 12/05/2022 και οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσα από τη σελίδα του autokinito.com.cy στο Facebook στις 12/05/2022 η ώρα 16:00. Η συνοδήγηση θα πραγματοποιηθεί η ώρα πέντε το απόγευμα στις 14/05/2022 ημέρα Σάββατο σε τοποθεσία που θα ανακοινωθεί αργότερα.

ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

Διαδώστε το στους φίλους σας που θα θέλατε να έχουν αυτή την εμπειρία!

Πατήστε πιο κάτω για να λάβετε συμμετοχή!

Όροι και προϋποθέσεις:

  1. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι είναι άνω των 15 ετών και διαμένουν στην Κύπρο.
  2. Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε συμμετέχοντα στο Διαγωνισμό είναι να διαθέτει ενεργό προσωπικό λογαριασμό στο Facebook, ο οποίος είναι σύμφωνος με όλους τους όρους χρήσης του Facebook και η λειτουργία του δεν έχει ανασταλεί για οποιονδήποτε λόγο.
  3. Οποιαδήποτε συμμετοχή των ανωτέρω προσώπων στο Διαγωνισμό κατά παράβαση των παρόντων όρων θεωρείται αυτοδικαίως άκυρη.
  4. Μετά τη λήξη του Διαγωνισμού και συγκεκριμένα την Πέμπτη 12/05/2022 και ώρα 12:00μ.μ θα διεξαχθεί κλήρωση για την απονομή των δώρων.
  5. Τα δώρα είναι απολύτως προσωπικά, δε μεταβιβάζονται, δεν εξαργυρώνονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.
  6. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν 2 τακτικοί και 2 αναπληρωματικοί νικητές. Σε περίπτωση που δεν απαντήσει κάποιος νικητής, αυτόματα εντός 1 ημερολογιακής μέρας (από την ημερομηνία κλήρωσης), θα ορίζεται νικητής ο επιλαχών, ο οποίος είναι ο αμέσως επόμενος στη λίστα με τον αύξοντα αριθμό.
  7. Οι νικητές θα ενημερωθούν με γραπτό σχόλιο κάτω από την συμμετοχή τους (Reply) στο Διαγωνισμό από τους διαχειριστές του Ιστοτόπου στο Facebook («administrators») και θα τους ζητηθεί να αποστείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους εντός 1 ημερολογιακής μέρας σε προσωπικό μήνυμα (inbox) της σελίδας του autokinito.com.cy
  8. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί επικοινωνία εντός 1 ημερολογιακής μέρας το autokinito.com.cy διατηρεί το δικαίωμα να περάσει στον επόμενο επιλαχόντα.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ PALM TREES RALLY SPONSORS