Με ένα λιτό Fiat 500L 95 ίππων ο Πάπας Φραγκίσκος

Ούτε λιμουζίνες ούτε πανάκριβα αυτοκίνητα. Ένα… «ταπεινό» Fiat 500L, που έφτασε πριν λίγες μέρες στην Κύπρο, μεταφέρει τον Πάπα Φραγκίσκο κατά την παραμονή του στο νησί μας. Το μοντέλο διαθέτει ένα κινητήρα στα 1.3 λίτρα Multi jet, μόλις 95 ίππων σε έκδοση Sport.

Pope Francis - Cyprus - Fiat 500l O Πάπας Φραγκίσκος είναι γνωστός για τις ευαισθησίες του στην αυτοκίνηση αφού πριν λίγους μήνες δέχθηκε τους αντιπροσώπους της Stellantis στο Βατικανό οι οποίοι παρουσίασαν τις αξίες του νέου Ομίλου, τη δέσμευση του για βιώσιμη αυτοκίνηση, αλλά και το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500. Η αντιπροσωπεία της Stellantis αποτελούνταν από τον κ. John Elkann, Πρόεδρο της Stellantis, τον κ. Carlos Tavares, CEO της Stellantis και τον κ. Olivier François, CEO της μάρκας Fiat.

Σεξιστικές στιγμές γυναικών πίσω από το τιμόνι - Andreas K

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.