Κλήρωση ενός Hyundai i10 από τη CTC Automotive Ltd

Έγινε την Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022, η κλήρωση του λαχείου για στήριξη της Ιεράς Μονής Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Μονάγρι, με δώρο ένα Hyundai i10 Comfort αξίας €11.400.

HYUNDAI photo winner hyundai cyprus actc automotiveΗ κλήρωση έγινε στη Λεμεσό, στην παρουσία του ηγουμένου της Ιεράς Μονής Πάτερ Γενναδίου, του Διευθύνοντα Συμβούλου της CTC Automotive Ltd, Γιώργου Κοζάκου και του προσωπικού του εκθεσιακού χώρου της Hyundai.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

HYUNDAI photo winner hyundai cyprus actc automotiveΜεγάλος τυχερός η εταιρεία Proton Medical (Cyprus) Ltd με τον λαχνό υπ’ αρ. 389, με έδρα τη Λευκωσία. Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από την παράδοση των κλειδιών του αυτοκινήτου από τον Πάτερ Γεννάδιο στον εκπρόσωπο της εταιρείας κ. Γιώργο Γεωργίου.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.