Ηλεκτρικά αυτοκίνητα Κύπρος: Skoda Enyaq iV

 Δείτε εδώ τις Τιμές/Eξοπλισμό του Skoda Enyaq iV

H ŠKODA AUTO υλοποιεί με συνέπεια τη στρατηγική της ‘NEXT LEVEL – ŠKODA STRATEGY 2030’. Μια στρατηγική που βασίζεται πάνω σε τρεις βασικούς άξονες:  internationalisation, electrification and digitalization.

SKODA ENYAQ iV - unicars skoda cyprusΣτο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, παρουσιάστηκε το εντυπωσιακό Skoda Enyaq iV. Ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV που ήδη βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars και βασίζεται πάνω στην καινοτόμο πλατφόρμα ΜΕΒ του Ομίλου της VW, που δημιουργήθηκε ειδικά για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Με ένα καθόλα σύγχρονο και δυναμικό σχεδιασμό, το Skoda Enyaq προσφέρει μια ολοκαίνουργια φιλοσοφία κίνησης αλλά και ευρυχωρίας αφού εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες που παρέχει η πλατφόρμα MEB του Ομίλου.

SKODA ENYAQ iVΤο Enyaq iV προσφέρεται στην Κυπριακή αγορά σε τρία μεγέθη μπαταρίας με ισχύ από 148 έως 204 bhp ενώ παρέχει αυτονομία από 359 μέχρι 534 χιλιόμετρα στον κύκλο WLTP!

Πιο συγκεκριμένα, η βασική έκδοση Enyaq 50 iV προσφέρει ισχύ στα 148 bhp με τον ηλεκτροκινητήρα να είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα και την αυτονομία να αγγίζει τα 359 χιλιόμετρα. Η δεύτερη έκδοση αφορά το Enyaq 60 iV με την ισχύ να ανεβαίνει στους 180 bhp. Διαθέτει ένα ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα και αυτονομία μέχρι 412 χιλιόμετρα. Στην ίδια διάταξη και ο κινητήρας του Enyaq 80 iV που αποδίδει 204 ίππους και αυτονομία μέχρι τα 534 χιλιόμετρα.

SKODA ENYAQ iVΤο εσωτερικό είναι κατασκευασμένο από φυσικά, βιώσιμα επεξεργασμένα και ανακυκλωμένα υλικά και προσφέρεται στον αγοραστή με μια σειρά δέκα διαφορετικών επιλογών για πλήρη εξατομίκευση. Το Enyaq iV έχει την ικανότητα να γεμίζει την μπαταρία του σε φορτιστή που φτάνει ακόμα και τα 125 kW σε μόλις 38 λεπτά για το 80%, ακόμα και αν πρόκειται για τη μεγαλύτερη μπαταρία των 82 kWh. Η Skoda προσφέρει τρεις εκδόσεις του wallbox SKODA iV για φόρτιση στο σπίτι όπου απαιτούνται 6 έως 8 ώρες, ανάλογα με το μέγεθος της μπαταρίας.