Ηλεκτρικά αυτοκίνητα Κύπρος: Opel Mokka-e

 Δείτε εδώ τις Τιμές/Eξοπλισμό του Opel Mokka-e

Το καινούργιο Μokka από την Opel έχει προκαλέσει αίσθηση στο κοινό με την παρουσίαση του στην αγορά. Η μεγάλη διαφοροποίηση του από την προηγούμενη γενιά με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και το υψηλό επίπεδο εξοπλισμού που είναι εφοδιασμένο. Στοιχεία που μεταφέρονται αυτούσια και στην ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου. Το Mokka-e, την αμιγώς ηλεκτροκίνητη εκδοχή του αντιπροσωπεύεται με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια της Opel για ολοκληρωτικό εκσυγχρονισμό, περνώντας ταυτόχρονα στην αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα.

OPEL MOKKA eΜε μια καθόλα ανατρεπτική εμφάνιση και σχετικά ψηλή απόσταση από το έδαφος, το Mokka-e παίρνει τον τίτλο του Crossover με εντυπωσιακή ποιότητα κύλισης παρά το μεγάλο βάρος, χαρακτηριστικό των ηλεκτρικών μοντέλων της εποχής μας.

OPEL MOKKA eΟ ηλεκτροκινητήρας του Mokka-e αποδίδει 100kW (136hp) με μέγιστη ροπή 260Nm, άμεσα διαθέσιμη από την εκκίνηση. Στον κύκλο WLTP2, η μπαταρία 50kWh προσφέρει αυτονομία έως 324 χιλιόμετρα, πριν χρειαστεί επαναφόρτιση..

OPEL MOKKA eΟι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών προγραμμάτων οδήγησης – Normal, Eco και Sport. Είτε πρόκειται για επιτοίχιο φορτιστή (wall box), ταχυφοριστή ή κλασική οικιακή πρίζα, το νέο Mokka-e υποστηρίζει όλες τις επιλογές φόρτισης: από μονοφασική μέχρι τριφασική εγκατάσταση στα 11 kW. Η Opel προσφέρει εγγύηση οκτώ ετών/160.000km για τη μπαταρία.