Ηλεκτρικά αυτοκίνητα Κύπρος: Nissan Leaf

 Δείτε εδώ τις Τιμές/Eξοπλισμό του Nissan Leaf

Τo Nissan Leaf είναι ένα πρωτοποριακό αυτοκίνητο, με πλήθος καινοτόμων τεχνολογιών που αποτελούν σημείο αναφοράς για την εξέλιξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Παράλληλα, είναι το πρώτο μοντέλο της Nissan στην Ευρώπη που διαθέτει την αυτόνομη τεχνολογία ProPILOT  καθώς και το e-Pedal, το οποίο επιτρέπει στους οδηγούς να ξεκινούν, να επιταχύνουν, να επιβραδύνουν και να σταματούν,  απλά αυξάνοντας ή μειώνοντας την πίεση που ασκείται στο γκάζι.

NISSAN LEAF 10 Special VersionΤο νέο Nissan LEAF, διαθέτει αιχμηρές σχεδιαστικές γραμμές, ένα δυναμικό μπροστινό μέρος που διαθέτει μια μοναδική πολυδιάστατη ημιδιαφανή μπλε μάσκα και χαρακτηριστική οροφή ενώ τα νέα φωτιστικά σώματα αγκαλιάζουν τις γωνίες του αμαξώματος.

NISSAN LEAFΜε λίγα λόγια ένα σύγχρονο hatchback μοντέλο που διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, άπλετους χώρους και ευελιξία μέσα στην πόλη.

NISSAN LEAF 10 Special VersionΤο μοντέλο προσφέρεται με δύο αποδόσεις του ηλεκτροκινητήρα με 150 και 217 ίππους και 320 και 340 Nm ροπής αντίστοιχα με τη συνδυασμένη αυτονομία του φθάνει μέχρι και τα 385 χιλιόμετρα με μια φόρτιση.