Ηλεκτρικά αυτοκίνητα Κύπρος: Mustang Mach–E

 Δείτε εδώ τις Τιμές/Eξοπλισμό του Mustang Mach-E

Η Ford παρουσιάζει την Mustang Mach-E στα πλαίσια της στρατηγικής της “Go Electric” για ένα εξηλεκτρισμένο μέλλον. Μια στρατηγική με επενδύσεις πάνω από 11 δις δολάρια για τον εξηλεκτρισμό των οχημάτων της. Η Mustang Mach-E είναι ένα αυτοκίνητο που διέπεται από τις ίδιες αρχές οι οποίες ενέπνευσαν όλα αυτά τα χρόνια το δημοφιλέστερο σπορ κουπέ μοντέλο σε όλο τον κόσμο.

FORD MUSTANG MACH-E Cyprus electric carsΗ Ford δημιούργησε την πλήρως ηλεκτρική Mustang Mach-E SUV μέσω μιας εξελικτικής διαδικασίας επικεντρωμένης αποκλειστικά στις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών.

Με προβλεπόμενη αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως 610 km στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου WLTP1, η πλήρως ηλεκτρική Mustang Mach-E στοχεύει να βάλει τέλος το «άγχος αυτονομίας» αποτελώντας για την Ford την αιχμή του δόρατος σε μία ραγδαία αναπτυσσόμενη γκάμα εξηλεκτρισμένων οχημάτων. Είναι εξοπλισμένη με ένα κορυφαίο σύστημα φόρτισης που επιτρέπει τη σύνδεσή της σε απλή οικιακή πρίζα, βιομηχανική πρίζα, ειδικό φορτιστή τοίχου wallbox, αλλά και δημόσιους σταθμούς φόρτισης εναλλασσόμενου ή συνεχούς ρεύματος (AC ή DC) με ισχύ έως 150kW.

O μέγιστος ρυθμός φόρτισης πραγματοποιείται σε φορτιστή ταχείας φόρτισης συνεχούς ρεύματος. Σε αυτή την περίπτωση, 10 μόλις λεπτά φόρτισης αρκούν ώστε η Mustang Mach-E  να προσθέσει επιπλέον 119 km αυτονομίας, ενώ για την φόρτιση της μπαταρίας από 10% σε 80% απαιτείται μόλις μία ώρα φόρτισης (για την έκδοση Standard Range).

FORD MUSTANG MACH-E Cyprus electric carsΤο νέο σύστημα τετρακίνησης της Mustang Mach-E κατανέμει ανεξάρτητα τη ροπή στους εμπρός και πίσω τροχούς προσφέροντας με τον τρόπο αυτό βελτιωμένη επιτάχυνση και οδική συμπεριφορά. Αυτό, επιτυγχάνεται με την χρήση δύο διαφορετικών/ανεξάρτητων ηλεκτροκινητήρων, έναν στον μπροστινό και έναν στο πίσω άξονα του αυτοκινήτου. Καθώς δεν υπάρχει μηχανική σύνδεση μεταξύ του εμπρός και πίσω άξονα, οι ηλεκτροκινητήρες αυτοί μπορούν ανά πάσα στιγμή να μεταφέρουν σε κάθε άξονα έως και το 100% της διαθέσιμης ροπής προσφέροντας εντυπωσιακή επιτάχυνση, εξαιρετική πρόσφυση και οικονομία.FORD MUSTANG MACH-E Cyprus electric cars

Οι εκδόσεις της νέας Mustang Mach-E που είναι διαθέσιμες για παραγγελία στην Κύπρο περιλαμβάνουν πισωκίνητες (RWD) και τετρακίνητες (AWD) εκδόσεις με μπαταρία ιόντων λιθίου Standard Range (SR) χωρητικότητας 75kWh, ή Extended Range (ER)98kWh. Εκδόσεις που αποδίδουν από 269 μέχρι 487 (έκδοση GT) ίππους και ροπή από 430 μέχρι 860 (έκδοση GT).