Ηλεκτρικά αυτοκίνητα Κύπρος: Mercedes-Benz EQC

 Δείτε εδώ τις Τιμές/Eξοπλισμό του Mercedes-Benz EQC

Το Mercedes-Benz EQC ήταν το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρείας που άρχισε την εμπορική του πορεία σε Ευρώπη και Αμερική. Με εκπληκτική αυτονομία, εκτενείς υποδομές φόρτισης και κορυφαία επίπεδα ασφάλειας, η EQC προσφέρει μια συναρπαστική νέα αίσθηση της ηλεκτρικής οδήγησης.

Mercedes-Benz EQC: Elektrische IntelligenzThe Mercedes-Benz EQC: Electric cars Cyprus cic mercedes cyprusΔιατίθεται στην έκδοση 400 4MATIC με κόστος από 67.000 ευρώ. Το πολυτελές compact SUV βασίζεται στα πρότυπα της GLC με απόδοση 408 ίππων και 760 Nm ροπή. Το πλήρες μεταβλητό σύστημα κίνησης 4MATIC all-wheel προσφέρει σταθερότητα στον δρόμο, σε διάφορες επιφάνειες, όπως αρμόζει σε ένα ψηλό αυτοκίνητο.

Mercedes-Benz EQC: Electric cars cyprus cic Η αυτονομία σύμφωνα με τις μετρήσεις της εταιρείας κυμαίνεται μεταξύ 428-498 (WLTP) χιλιόμετρα ενώ ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας (80 kWh) εξαρτάται από την ισχύ του φορτιστή. Μπορεί να χρειαστούν 11 ώρες σε Wallbox (έως 7,4 kW) ή μόλις 40 λεπτά από το 10% στο 80% με ταχυφορτιστή.

Mercedes-Benz EQC: Electric cars cyprus cic Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το EQC παράγεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Βρέμη κάτω από αυστηρές προδιαγραφές παραγωγής της Mercedes-Benz.