Ηλεκτρικά αυτοκίνητα Κύπρος: BMW iX3

 Δείτε εδώ τις Τιμές/Eξοπλισμό του BMW iX3

Το BMW iX3 που συνδυάζει οδηγική απόλαυση μηδενικών ρύπων και τις διάσημες σπορ ικανότητες BMW με την άνεση, τη πολυδιάστατη λειτουργικότητα και την ευρυχωρία ενός Sports Activity Vehicle (SAV). Μοντέλο που ενσαρκώνει επίσης τη στρατηγική φιλοσοφία «Δύναμη της Επιλογής» (Power of Choice) με την οποία ο Όμιλος BMW ικανοποιεί ένα μεγάλο εύρος απαιτήσεων των πελατών και νομοθετικών ρυθμίσεων σε όλο τον κόσμο.

BMW iX3

Το νέο BMW iX3 οφείλει τον πρωτοποριακό χαρακτήρα του στο μοναδικό συνδυασμό απόδοσης του ηλεκτροκινητήρα της, στη βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση των μπαταριών υψηλής τάσης που διαθέτει και στην υψηλή ικανότητα φόρτισης. Είναι προϊόν πολυετούς και συνεχούς έρευνας του Ομίλου BMW στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Η εξωτερική σχεδίαση του νέου BMW iX3 απεικονίζει τις κλασικές αναλογίες ενός Sports Activity Vehicle, που σημαίνει ότι ενσαρκώνει τη στιβαρότητα, την πολυτέλεια και τον πολυτάλαντο χαρακτήρα των μοντέλων BMW X. Ειδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά βελτιστοποιούν την αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου παραπέμποντας ταυτόχρονα στη φιλοσοφία βιωσιμότητας που υποστηρίζει. Οι αεροδυναμικές ζάντες που κάνουν το ντεμπούτο τους στο νέο iX3 μειώνουν το συντελεστή οπισθέλκουσας κατά 5% συγκριτικά με ένα αντίστοιχο όχημα με συμβατικές ζάντες. και διαμορφώνουν για τη νέα SAV συντελεστή οπισθέλκουσας (Cd) 0,29.

BMW iX3Οι διακριτικές μπλε πινελιές στο εσωτερικό και το εξωτερικό του BMW iX3 παραπέμπουν στην παρουσία του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης. Σε συνδυασμό με σαφή χειριστήρια, υλικά υψηλής ποιότητας και κομψές επιφάνειες, συνθέτουν κλασικό ‘SAV’ περιβάλλον με διάχυτη αίσθηση πολυτέλειας. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό γνώρισμα ενός τέτοιου είδους οχήματος – η ευελιξία – αντανακλάται στην ευρυχωρία που είναι εφάμιλλη των συμβατικών εκδόσεων BMW X3.

Το BMW iX3 διαθέτει τον πέμπτης γενιάς eDrive ηλεκτρικός κινητήρας, ο οποίος βρίσκεται στον πίσω άξονα και αποδίδει 286 ίππους και 400Nm ροπής. Η αυτονομία σε πλήρη φόρτιση φτάνει τα 461 km, ενώ ο χρόνος φόρτισης σε ταχυφορτιστή 150 kW διαρκεί 34 λεπτά (από 0 στο 80%). Σύμφωνα με την BMW, η φόρτιση 10 λεπτών χαρίζει 100 km αυτονομίας. Σε ότι αφορά τις επιδόσεις, τα πρώτα 100 km/h από στάση έρχονται σε 6,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 180 km/h.BMW IX3

Η άμεση απόκριση του ηλεκτροκινητήρα και η ειδική ρύθμιση του πλαισίου χαρίζουν στο νέο BMW iX3 σπορ και ευέλικτη συμπεριφορά.Ηλεκτρικά αυτοκίνητα Κύπρος: BMW