Ηλεκτρικά αυτοκίνητα Κύπρος: BMW i3

 Δείτε εδώ τις Τιμές/Eξοπλισμό του BMW i3

Το BMW i3 κατασκευάστηκε εξ αρχής σαν ένα καθαρά ηλεκτρικό αυτοκίνητο και έκανε τη πρώτη του εμφάνιση στην αγορά το 2014. Ένα μοντέλο που εκπροσωπεί μία νέα εποχή στο χώρο της ηλεκτρικής μετακίνησης, με μία φουτουριστική σχεδίαση, επαναστατική αρχιτεκτονική, δυναμικές επιδόσεις και καινοτόμο συνδεσιμότητα.

BMW i3Κανένα άλλο μοντέλο δεν αντιπροσωπεύει μία τέτοια ολιστική προσέγγιση στη βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών. Με όλα αυτά το «μικρό» ηλεκτρικό του βαυαρικού εργοστασίου δεν άργησε να αποδείξει την αξία του, να κερδίζει σωρεία βραβείων και να γράφει αξιοπρόσεκτους αριθμούς πωλήσεων, και χρόνο με το χρόνο να αποδεικνύεται σαν ένα άκρως επιτυχημένο μοντέλο και σύμβολο της ηλεκτροκίνησης.

Το BMW i3 παρουσιάζεται στην Κυπριακή αγορά με δύο ηλεκτροκινητήρες. 125 kW για την έκδοση i3 και 135 kW για την έκδοση i3s. H πρώτη αποδίδει 170 ίππους και 250 Nm ροπής με τα εκατό χλμ από στάση να φθάνουν σε 7.3 δευτερόλεπτα. Η έκδοση i3s αποδίδει 184 ίππους και 270 Nm ροπή και χρειάζεται 6.9 δευτερόλεπτα για τα 100 χιλιόμετρα. Η αυτονομία αγγίζει μέχρι τα 283 χιλιόμετρα για το i3 και μέχρι τα 308 χιλιόμετρα για την έκδοση i3s.

BMW i3sΜε το λανσάρισμα, η BMW i προσφέρει επίσης ένα νέο BMW Home Charger Connect, έναν οικιακό σταθμό φόρτισης που έχει σχεδιαστεί για άνετη και ταχεία φόρτιση με πρόσθετες συνδεμένες λειτουργίες.