Ηλεκτρικά αυτοκίνητα Κύπρος: Audi e-tron GT

 Δείτε εδώ τις Τιμές/Eξοπλισμό του Audi e-tron GT

Πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό Gran Turismo με δυναμικές επιδόσεις, συναισθηματικό σχεδιασμό και βιωσιμότητα. Με το μοντέλο αυτό η Audi μας αποδεικνύει ότι τα ηλεκτρικά μοντέλα μπορούν να διαθέτουν σπορ χαρακτήρα και να προσφέρουν έντονες οδηγικές συγκινήσεις. Μακρύ καπό, μεγάλο μεταξόνιο και χαμηλό ύψος, χαρίζουν δυναμική εμφάνιση στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Audi των 5 μέτρων.

World premiere of the Audi etron GT: Celebration of ProgressΤο τετράθυρο κουπέ είναι τετρακίνητο, χάρη στην παρουσία δύο ηλεκτροκινητήρων και παρουσιάζεται στην Κυπριακή αγορά σε δύο εκδόσεις το e–tron GT quattro και το RS e–tron GT. Η πρώτη αποδίδει 390 kW με 640 Nm ροπής και μέχρι 488 χιλιόμετρα αυτονομία (WLTP) με μία φόρτιση ενώ η κορυφαία έκδοση RS e-tron GT αποδίδει 475 kW με 830 Nm ροπής και μέχρι 472 χιλιόμετρα αυτονομία

Τα 100 χλμ/ώρα έρχονται από στάση σε μόλις 4,1 και 3.6 δευτερόλεπτα αντίσοιχα με τη χρήση του launch control ενώ διαθέτει κιβώτιο των δύο σχέσεων. Η πρώτη σχέση βοηθά στην αρχική επιτάχυνση, με τη δεύτερη να αναλαμβάνει δράση στη συνέχεια.

Audi RS e-tron GT
Audi RS e-tron GT

Η ανάρτηση προσφέρει μια δυναμική συμπεριφορά αλλά και άνεση χάρη στις τεχνολογίες της Audi όπως το Audi drive select, την τετραδιεύθυνση, την ελεγχόμενη απόσβεση και πολλά άλλα.