Ιδέες για δώρα από την BMW Collection

Αν έχετε ξεκινήσει την αναζήτηση δώρων για την οικογένεια και τους φίλους σας ή θέλετε να προσθέσετε κάτι ακόμα στη δική σας λίστα επιθυμιών, η BMW αποτελεί πραγματική πηγή έμπνευσης.

bmw showcase 12/2020Μία ματιά στην πολυσυλλεκτική γκάμα προϊόντων είναι αρκετή για να μπείτε στο εορταστικό κλίμα των ημερών αλλά και αν βρείτε δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Η νέα BMW Collection περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα προϊόντων που κάνουν τη διαφορά. Με κορυφαία, ανθεκτική ποιότητα ανταποκρίνεται στον διαχρονικό σχεδιασμό προσφέροντας έξυπνα σχεδιασμένα προϊόντα.

Δείτε τα προϊόντα από την BMW Collection εδώ:

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.