Η Πετρολίνα στηρίζει το σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Με έμπρακτη και διαχρονική στήριξη στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», η Πετρολίνα εκπληρώνει ευχές παιδιών και νέων, συνεισφέροντας το ποσό των €10.000.

petrolina ena oneiro mia euxi - Ένα Όνειρο Μια ΕυχήΗ Πετρολίνα αυτά τα Χριστούγεννα μοιράζει χαμόγελα αισιοδοξίας και χαράς, εκπληρώνοντας ευχές και όνειρα παιδιών και νέων, στο πλαίσιο της μακρόχρονης στήριξης του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Η εισφορά των €10.000 για το Σύνδεσμο καλύπτει τόσο ευχές παιδιών που νοσούν από καρκίνο όσο και χορηγίες σε φοιτητές που σπουδάζουν στην Κύπρο και στο εξωτερικό και που εξακολουθούν να εξετάζονται ή/και να ακολουθούν θεραπευτική αγωγή, ανοίγοντας έτσι τους ορίζοντές τους για το μέλλον που ονειρεύονται.

Η κα Γεωργία Λευκαρίτη, Εκτελεστικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, επισήμανε ότι  «η στήριξη της Πετρολίνα στο Σύνδεσμο ‘Ένα Όνειρο Μια Ευχή’ αποτελεί το ελάχιστο δείγμα προσφοράς, αναγνωρίζοντας πως τα όνειρα και οι ευχές που πραγματοποιούνται, λειτουργούν ως ένα σημαντικό κίνητρο ζωής για να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση που διανύουν, με περισσότερη δύναμη και αισιοδοξία».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» κ. Γιώργος Πενηνταέξ ευχαρίστησε την Πετρολίνα για τη διαχρονική στήριξή της, σημειώνοντας πως η βοήθεια της Πετρολίνα επενεργεί και σαν κινητήρια δύναμη για τους εθελοντές να βρίσκονται δίπλα και μαζί με τους μικρούς μαχητές της ζωής.

Η διαχρονική σχέση της Πετρολίνα με το Σύνδεσμο ενισχύεται με τη στήριξη που προσφέρει στην Ετήσια Διαδρομή Αγάπης, καθώς και σε άλλες φιλανθρωπικές δράσεις.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.